ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΣΙΔΗΡΟΥ (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.)

Το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.) για άλλη μια χρονιά πιστό στην πολιτική του και κόντρα στις καταστάσεις των καιρών συμμετείχε δυναμικά στην καθιερωμένη πλέον διεθνής έκθεση δομικών υλικών του κλάδου την 30η Infacoma 2013.
Η έκθεση έλαβε χώρα από τις 21-24 Φεβρουαρίου 2013 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και προσέλκυσε κόσμο τόσο κατασκευαστές όσο και απλό κοινό. Η 30η Ιnfacoma, οδηγώντας τις εξελίξεις στο χώρο της δόμησης, έρχεται να αναδείξει και να προωθήσει νέες τεχνολογίες, καινοτόμες εφαρμογές και νέα υλικά, που αφορούν την αναβάθμιση κτιρίων και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Παρά την ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την αγορά και την οικονομία, τα αποτελέσματα τα οποία κατέγραψε η έκθεση ξεπέρασαν κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, καταγράφοντας άνοδο ιδιαίτερα στους εμπορικούς επισκέπτες σε ποσοστό άνω του 200%, επαλήθευσαν για μία ακόμη φορά τη δυναμική της έκθεσης καθιστώντας τη Θεσσαλονίκη επίκεντρο της Ενέργειας και της Δόμησης.
Το σωματείο με την δυναμική του παρουσία (Περίπτερο 13 stand 6) έδωσε έμφαση κυρίως στην ενημέρωση των επαγγελματιών για τα τεκταινόμενα του κλάδου αλλά και για τα τρέχοντα προγράμματα Ε.Σ.Π.Α..
Το Σ.Ε.Μ.Α.Σ. ευχαριστεί θερμά του εκθέτες-μελή του σωματείου που συντάχτηκαν με την προσπάθεια του σωματείου.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. XOΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ RSF HELLAS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στα 41 χρόνια λειτουργίας της, παραμένει συνεπής στον βασικό της στόχο, που είναι η υπο...

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

Κλείσιμο [X]