ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η ABB ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ENERGY EFFICIENCY CONFERENCE 2013

Η ABB, ηγετική δύναμη στις τεχνολογίες ισχύος και αυτοματισμού, είναι ο Χρυσός Χορηγός του πρώτου συνεδρίου για την εξοικονόμηση ενέργειας με τίτλο Energy Efficiency Conference 2013, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 στο αμφιθέατρο Μαρούσι Plaza.
To Energy Efficiency Conference 2013, που διοργανώνεται από την Boussias Communications και την έκδοση Plant Management, αποτελεί το πρώτο συνέδριο αφιερωμένο στις πρακτικές ενεργειακής διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας και τελείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ενέργειας του ΥΠΕΚΑ.

Στόχος του είναι να αναδείξει τις τελευταίες εξελίξεις για τις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες σχετικά με την ενεργειακή διαχείριση και την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και να παρουσιάσει αποτελεσματικές μεθόδους που εφαρμόστηκαν από εταιρείες του κλάδου της βιομηχανίας και των επιχειρήσεων προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση. Το συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει ειδικούς, μηχανικούς, τεχνικούς διευθυντές και διευθυντές παραγωγής, επιθεωρητές, ανώτερα και ανώτατα στελέχη από διάφορους κλάδους.

Η ΑΒΒ, ως χρυσός υποστηρικτής του συνεδρίου, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα υψηλής ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης προϊόντα και συστήματα που προμηθεύει στην ελληνική αγορά τα οποία συνεισφέρουν δραστικά στη μείωση του κόστους της ενέργειας, των εκπομπών CO2 καθώς και στη διαφύλαξη των αποθεμάτων των φυσικών πόρων. Η σημαντική εμπειρία της ΑΒΒ σε έργα τεχνολογιών ενέργειας και αυτοματισμού συμβάλει στην τεχνολογική ανάπτυξη της χώρας στοχεύοντας στη βέλτιστη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας και στην αύξηση της παραγωγικότητας με ιδιαίτερη μέριμνα για το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.energyefficiencyconference.gr.

Η ABB κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στις τεχνολογίες Ενέργειας και Αυτοματισμού, έχοντας στόχο οι Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας και οι Βιομηχανίες να βελτιώσουν τις επιδόσεις του εξοπλισμού τους μειώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ο Όμιλος εταιρειών ABB δραστηριοποιείται σε 100 χώρες και απασχολεί περίπου 145.000 εργαζομένους.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. XOΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ RSF HELLAS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στα 41 χρόνια λειτουργίας της, παραμένει συνεπής στον βασικό της στόχο, που είναι η υπο...

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

Κλείσιμο [X]