ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

2O ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΕΗ

Στις 30 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου Αττικής - Δυτικής Ελλάδας - Ιονίων Νήσων & Πελοποννήσου της ΠΟΣΕΗ στo Αργοστόλι Κεφαλληνίας, με μεγάλη συμμετοχή των μελών από τα ακόλουθα σωματεία:

Σ.Ε.Η Αιγιαλείας & Καλαβρύτων, Σ.Ε.Η Αμαλιάδας, Σ.Ε.Η Αργολίδας, Σ.Ε.Η Αρκαδίας, Σ.Ε.Η Αχαΐας, Σ.Ε.Η Ηλείας, Σ.Ε.Η Ζακύνθου, ΣΕΗ Κεφαλληνίας, ΣΕΗ Κορινθίας, ΣΕΗ Λακωνίας, ΣΕΗ Μεσογείων & Λαυρεωτικής, Σ.Ε.Η Νοτιοανατολικής Αττικής, ΠΣΕΗ-ΠΑΜΤΕ, Σ.Ε.Ε.Η Πειραιά

Από το Προεδρείο της ΠΟΣΕΗ συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Αγγουράκης, ο Γ. Γραμματέας και υπεύθυνος του Π.Κ κ. Αλέξανδρος Κουζούλογλου και ο Ταμίας κ. Εμμανουήλ Καυκαλάς.

Στην σύσκεψη του Π.Κ παρεβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό η βουλευτής Κεφαλληνίας κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλλιατσάτος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος, η διευθύντρια ΔΕΔΔΗΕ Κεφαλληνίας κ. Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου, ο Προϊστάμενος Τεχνικού Τομέα ΔΕΔΔΗΕ κ. Άγγελος Θεοφιλάτος, ο Πρόεδρος Ν.Ε ΤΕΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Αλέξανδρος Παντελειός, ο Πρόεδρος Ν.Τ ΕΕΤΕΜ Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Γεώργιος Παυλάτος, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Επαγγελμάτων της Περιφερειακής Διοίκησης κ. Κώστας Κουτσός.

Στο Περιφερειακό Κλιμάκιο έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Θεόδωρο Αγγουράκη για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία ήταν: «Ενημέρωση για τα Κλαδικά Θέματα», «Προώθηση της Ηλεκτρικής Ασφάλειας Πανελλαδικά & στις Τοπικές Κοινωνίες», «Ενημέρωση για την Επιτροπή Ανταγωνισμού», «Ορθή λειτουργία Σωματείων – Μελών», «Ενέργειες για την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι Πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των Σωματείων – Μελών που παρεβρέθηκαν, τόσο για τα παραπάνω θέματα όσο και για τα «Περιφερειακά και Τοπικά Θέματα» που τους απασχολούν. Θέματα συνεργασίας με τις κατά τόπους υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ AE και με τις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων, θέματα σχετικά με τον αθέμιτο ανταγωνισμό που πλήττει το επάγγελμα και θέματα σχετικά με την λειτουργία των Σωματείων. Οι απόψεις, προτάσεις και τα προβλήματα που κατέθεσαν τα μέλη των σωματείων στη σύσκεψηκαταγράφηκαν και θα μεταφερθούν προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΕΗ για να τα επεξεργασθεί.

Η Σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη με την συμμετοχή πολλών εκπροσώπων των Σωματείων – Μελών και του Σ.ΕΗ Κεφαλληνίας, αλλά και με την μεγάλη ανταπόκριση εκπροσώπων των επισήμων αρχών της Κεφαλληνίας, της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων και της Βουλευτού της Κεφαλληνίας. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν από την Ομοσπονδία και τους συναδέλφους, καταγράφηκαν από τους εκπροσώπους των φορέων και θα μεταφερθούν και στην Βουλευτή Κεφαλληνίας, ευελπιστώντας σε λύσεις.

Η σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου, πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο «ΜΥΘΟΣ». Τη σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου, συνδιοργάνωσαν μαζί με το ΣΕΗ Κεφαλληνίας, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BSI ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ SKYLINE ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTROINCS A.E. απέκτησε πιστοποιητικά από την BSI, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως Αγγλικό φορέα πιστοποιήσεων, για τα φωτιστικά ασφαλείας της σειράς SLYLINE....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ARISTURTLE

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, η ΑΒΒ Ελλάδος στήριξε ως Χρυσός χορηγός την ομάδα Aristurtle (Aristotle University Racing Team Electric), την ερευνητική φοιτητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημ...

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία «Spot Light» είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και 62 χρόνια ειδικεύεται στην κατασκευή φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου,...

Κλείσιμο [X]