ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΟΣΕΗ ΔΥΤΙΚΗΣ&ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Στις 11 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε η Σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου (Π.Κ) Δυτικής & Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου – Θεσσαλίας & Ιονίων Νήσων της ΠΟΣΕΗ στα Ιωάννινα, με μεγάλη συμμετοχή των εκπροσώπων των σωματείων:

Σ.Ε.Η Αιτωλοακαρνανίας, Σ.Ε.Η Άρτας, Σ.Ε.Η Ευβοίας, Σ.Ε.Η Θήβας, Σ.Ε.Η Θεσπρωτίας, Σ.Ε.Η Ιωαννίνων Ηπείρου, Σ.Ε.Η Καρδίτσας, ΣΕΗ Κέρκυρας, ΣΕΗ Λάρισας, ΣΕΗ Λιβαδειάς, ΣΕΗ Λοκρίδας, Σ.Ε.Η Μαγνησίας, ΣΕΗ Μεσολογγίου, ΣΕΗ Πρέβεζας, ΣΕΗ Φθιώτιδας & Ευρυτανίας, ΣΕΗ Φωκίδας & Αράχωβας

Από το Προεδρείο της ΠΟΣΕΗ συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Αγγουράκης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Κουντουργιάννης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του Π.Κ κ. Χρήστος Παπαευθυμίου, ο Γ.Γραμματέας κ. Χαράλαμπος Κωνσταντόπουλος και ο Αν. Ταμίας κ. Δημήτριος Τασιούλας.

Στην Σύσκεψη του Π.Κ παρεβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Μανταλόβας, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια ΔΕΔΔΗΕ Ιωαννίνων κ. Βασιλική Γνωστοπούλου και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Επαγγέλματος Π.Ε Ιωαννίνων κ. Χρήστος Γεωργούλας.

Στο Περιφερειακό Κλιμάκιο έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Θεόδωρο Αγγουράκη για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία ήταν: «Ενημέρωση για τα Κλαδικά Θέματα», «Προώθηση της Ηλεκτρικής Ασφάλειας Πανελλαδικά & στις Τοπικές Κοινωνίες», «Ενημέρωση για την Επιτροπή Ανταγωνισμού», «Ορθή λειτουργία Σωματείων – Μελών», «Ενέργειες για την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι Πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των Σωματείων – Μελών που παρεβρέθηκαν, τόσο για τα παραπάνω θέματα όσο και για τα «Περιφερειακά και Τοπικά Θέματα» που τους απασχολούν. Θέματα συνεργασίας με τις κατά τόπους υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ AE και με τις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων, θέματα σχετικά με τον αθέμιτο ανταγωνισμό που πλήττει το επάγγελμα και θέματα σχετικά με την λειτουργία των Σωματείων. Οι απόψεις, προτάσεις και τα προβλήματα καταγράφηκαν και θα μεταφερθούν προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΕΗ για να τα επεξεργασθεί.

Κατά τη διάρκεια της Σύσκεψης του Π.Κ στα Ιωάννινα δόθηκε η δυνατότητα να γίνουν δηλώσεις από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας προς τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για τα θέματα του κλάδου και στα θέματα της ασφάλειας από τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η Σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη με την συμμετοχή πολλών συναδέλφων των Σωματείων – Μελών και του Σ.Ε.Η Ιωαννίνων Ηπείρου.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σ.Ε.Η Ιωαννίνων Ηπείρου διοργάνωσαν άψογα την Σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο «ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BSI ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ SKYLINE ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTROINCS A.E. απέκτησε πιστοποιητικά από την BSI, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως Αγγλικό φορέα πιστοποιήσεων, για τα φωτιστικά ασφαλείας της σειράς SLYLINE....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ARISTURTLE

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, η ΑΒΒ Ελλάδος στήριξε ως Χρυσός χορηγός την ομάδα Aristurtle (Aristotle University Racing Team Electric), την ερευνητική φοιτητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημ...

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία «Spot Light» είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και 62 χρόνια ειδικεύεται στην κατασκευή φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου,...

Κλείσιμο [X]