ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΟΣΕΗ ΔΥΤΙΚΗΣ&ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Στις 11 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε η Σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου (Π.Κ) Δυτικής & Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου – Θεσσαλίας & Ιονίων Νήσων της ΠΟΣΕΗ στα Ιωάννινα, με μεγάλη συμμετοχή των εκπροσώπων των σωματείων:

Σ.Ε.Η Αιτωλοακαρνανίας, Σ.Ε.Η Άρτας, Σ.Ε.Η Ευβοίας, Σ.Ε.Η Θήβας, Σ.Ε.Η Θεσπρωτίας, Σ.Ε.Η Ιωαννίνων Ηπείρου, Σ.Ε.Η Καρδίτσας, ΣΕΗ Κέρκυρας, ΣΕΗ Λάρισας, ΣΕΗ Λιβαδειάς, ΣΕΗ Λοκρίδας, Σ.Ε.Η Μαγνησίας, ΣΕΗ Μεσολογγίου, ΣΕΗ Πρέβεζας, ΣΕΗ Φθιώτιδας & Ευρυτανίας, ΣΕΗ Φωκίδας & Αράχωβας

Από το Προεδρείο της ΠΟΣΕΗ συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Αγγουράκης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Κουντουργιάννης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του Π.Κ κ. Χρήστος Παπαευθυμίου, ο Γ.Γραμματέας κ. Χαράλαμπος Κωνσταντόπουλος και ο Αν. Ταμίας κ. Δημήτριος Τασιούλας.

Στην Σύσκεψη του Π.Κ παρεβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Μανταλόβας, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια ΔΕΔΔΗΕ Ιωαννίνων κ. Βασιλική Γνωστοπούλου και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Επαγγέλματος Π.Ε Ιωαννίνων κ. Χρήστος Γεωργούλας.

Στο Περιφερειακό Κλιμάκιο έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Θεόδωρο Αγγουράκη για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία ήταν: «Ενημέρωση για τα Κλαδικά Θέματα», «Προώθηση της Ηλεκτρικής Ασφάλειας Πανελλαδικά & στις Τοπικές Κοινωνίες», «Ενημέρωση για την Επιτροπή Ανταγωνισμού», «Ορθή λειτουργία Σωματείων – Μελών», «Ενέργειες για την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι Πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των Σωματείων – Μελών που παρεβρέθηκαν, τόσο για τα παραπάνω θέματα όσο και για τα «Περιφερειακά και Τοπικά Θέματα» που τους απασχολούν. Θέματα συνεργασίας με τις κατά τόπους υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ AE και με τις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων, θέματα σχετικά με τον αθέμιτο ανταγωνισμό που πλήττει το επάγγελμα και θέματα σχετικά με την λειτουργία των Σωματείων. Οι απόψεις, προτάσεις και τα προβλήματα καταγράφηκαν και θα μεταφερθούν προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΕΗ για να τα επεξεργασθεί.

Κατά τη διάρκεια της Σύσκεψης του Π.Κ στα Ιωάννινα δόθηκε η δυνατότητα να γίνουν δηλώσεις από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας προς τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για τα θέματα του κλάδου και στα θέματα της ασφάλειας από τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η Σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη με την συμμετοχή πολλών συναδέλφων των Σωματείων – Μελών και του Σ.Ε.Η Ιωαννίνων Ηπείρου.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σ.Ε.Η Ιωαννίνων Ηπείρου διοργάνωσαν άψογα την Σύσκεψη του Περιφερειακού Κλιμακίου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο «ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΏΝ «UPATRAS IQ» ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΠΑΤΡΏΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΕΒ ΚΑΙ ΣΕΒΠΕΔΕ

Σε μια εποχή, που ένα από τα κρίσιμα ζητούμενα για την αναβάθμιση της βιομηχανικής παραγωγής στη χώρα είναι η διασύνδεσή της με την έρευνα, το Πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινά το πρόγραμμα βιομηχανικών διδ...

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε: UNBOXING VIDEO: DRAYTEK VIGORAP 802 & VIGORAP 918R SERIES

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., παρουσιάζει το unboxing video των λύσεων ασύρματης δικτύωσης, VigorAP 802 και VigorAP 918R....

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ BSI ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχοντας ως κύριο στόχο της την συνεχή βελτίωση των προϊ...

Κλείσιμο [X]