ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ν. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΕ: DIMMER ΓΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ

...ακόμα και αυτούς που δεν ρυθμίζονται *Το νέο dimmer TOUCH της TEM είναι ένα πρωτοποριακό προιόν για τη ρύθμιση της έντασης φωτισμού σε λαμπτήρες LED και CFL, καθώς και σε κοινούς λαμπτήρες.

Το νέο dimmer TOUCH είναι κατασκευασμένο με την τεχνολογία των μικροεπεξεργαστών και ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με τους λαμπτήρες που υπάρχουν στην εγκατάσταση.

Διαθέτει εντελώς αθόρυβη λειτουργία αφής καθώς και ρυθμιζόμενο διακριτικό φωτισμό LED σε 8 χρωματισμούς.

Προσφέρει ακόμα τη δυνατότητα ρύθμισης φωτισμού απο πολλαπλά σημεία, γεγονός που επιτρέπει εξαιρετική ευελίξία εγκατάστασης και χρηστικότητας.

To νέο dimmer TOUCH αποτελεί μέρος της σειράς διακοπτών TEM MODUL προσφέροντας έτσι ένα μεγάλο εύρος συνδυασμών και επιλογών.

*Κλασικοί λαμπτήρες και λαμπτήρες αλογόνου έως 300W, λαμπτήρες LED, λαμπτήρες CFL, λαμπτήρες που τροφοδοτούνται από μαγνητικό μετασχηματιστή (40-300VA/300W) και λαμπτήρες που τροφοδοτούνται από ηλεκτρονικό μετασχηματιστή (0-300VA/300W)

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. XOΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ RSF HELLAS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στα 41 χρόνια λειτουργίας της, παραμένει συνεπής στον βασικό της στόχο, που είναι η υπο...

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

Κλείσιμο [X]