ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ν. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΕ: DIMMER ΓΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ

...ακόμα και αυτούς που δεν ρυθμίζονται *Το νέο dimmer TOUCH της TEM είναι ένα πρωτοποριακό προιόν για τη ρύθμιση της έντασης φωτισμού σε λαμπτήρες LED και CFL, καθώς και σε κοινούς λαμπτήρες.

Το νέο dimmer TOUCH είναι κατασκευασμένο με την τεχνολογία των μικροεπεξεργαστών και ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με τους λαμπτήρες που υπάρχουν στην εγκατάσταση.

Διαθέτει εντελώς αθόρυβη λειτουργία αφής καθώς και ρυθμιζόμενο διακριτικό φωτισμό LED σε 8 χρωματισμούς.

Προσφέρει ακόμα τη δυνατότητα ρύθμισης φωτισμού απο πολλαπλά σημεία, γεγονός που επιτρέπει εξαιρετική ευελίξία εγκατάστασης και χρηστικότητας.

To νέο dimmer TOUCH αποτελεί μέρος της σειράς διακοπτών TEM MODUL προσφέροντας έτσι ένα μεγάλο εύρος συνδυασμών και επιλογών.

*Κλασικοί λαμπτήρες και λαμπτήρες αλογόνου έως 300W, λαμπτήρες LED, λαμπτήρες CFL, λαμπτήρες που τροφοδοτούνται από μαγνητικό μετασχηματιστή (40-300VA/300W) και λαμπτήρες που τροφοδοτούνται από ηλεκτρονικό μετασχηματιστή (0-300VA/300W)

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BSI ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ SKYLINE ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTROINCS A.E. απέκτησε πιστοποιητικά από την BSI, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως Αγγλικό φορέα πιστοποιήσεων, για τα φωτιστικά ασφαλείας της σειράς SLYLINE....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ARISTURTLE

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, η ΑΒΒ Ελλάδος στήριξε ως Χρυσός χορηγός την ομάδα Aristurtle (Aristotle University Racing Team Electric), την ερευνητική φοιτητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημ...

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία «Spot Light» είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και 62 χρόνια ειδικεύεται στην κατασκευή φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου,...

Κλείσιμο [X]