ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΔΕΗ Α.Ε.: ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗ – ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ., ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ψήφο εμπιστοσύνης για ακόμη μία φορά από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ Α.Ε., ως εκπρόσωποι στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ, έλαβαν οι κ. κ Νίκος Φωτόπουλος και Παντελής Καραλευθέρης.

Στις εκλογές των εργαζομένων στη ΔΕΗ για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στο Δ.Σ. συμμετείχαν τρεις συνδυασμοί. .

Στη πρώτη θέση βρέθηκε ο συνδυασμός «Συνεργασία για τη ΔΕΗ» με το οποίο εκλέχθηκε ο Νίκος Φωτόπουλος, που έλαβε 2.500 ψήφους, αυξάνοντας μάλιστα τη δύναμή του σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές το 2016.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο συνδυασμός της «Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων» (ΔΑΚΕ), με 2073 ψήφους με τον οποίο εκλέχθηκε ο Π. Καραλευθέρης.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου μετά την παραίτηση του κ. Δημητρίου Βασιλάκη από μέλος του Δ.Σ. έχει ως εξής:

 

   - Παναγιωτάκης Εμμανουήλ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος.

  -  Ανδριώτης  Γεώργιος,  Αντιπρόεδρος  του  Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος,  Πολιτικός Μηχανικός.

  - Βενιέρης Γεώργιος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Οικονομολόγος/Συνταξιούχος Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  -  Καραλευθέρης Παντελής, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. - Εκπρόσωπος των Εργαζομένων.

-    Παπαγεωργίου Χρήστος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός.

  -  Σταθάκης Λάζαρος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Χημικός Μηχανικός.

-    Τζαννίνης Δημήτριος, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Οικονομολόγος.

-   Τοπαλής Φραγκίσκος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος/Καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

-  Φούντη Μαρία, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Μηχανικός/Καθηγήτρια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

-   Φωτόπουλος Νικόλαος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. - Εκπρόσωπος των Εργαζομένων. 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΏΝ «UPATRAS IQ» ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΠΑΤΡΏΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΕΒ ΚΑΙ ΣΕΒΠΕΔΕ

Σε μια εποχή, που ένα από τα κρίσιμα ζητούμενα για την αναβάθμιση της βιομηχανικής παραγωγής στη χώρα είναι η διασύνδεσή της με την έρευνα, το Πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινά το πρόγραμμα βιομηχανικών διδ...

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε: UNBOXING VIDEO: DRAYTEK VIGORAP 802 & VIGORAP 918R SERIES

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., παρουσιάζει το unboxing video των λύσεων ασύρματης δικτύωσης, VigorAP 802 και VigorAP 918R....

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ BSI ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχοντας ως κύριο στόχο της την συνεχή βελτίωση των προϊ...

Κλείσιμο [X]