ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΔΕΗ Α.Ε.: ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗ – ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ., ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ψήφο εμπιστοσύνης για ακόμη μία φορά από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ Α.Ε., ως εκπρόσωποι στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ, έλαβαν οι κ. κ Νίκος Φωτόπουλος και Παντελής Καραλευθέρης.

Στις εκλογές των εργαζομένων στη ΔΕΗ για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στο Δ.Σ. συμμετείχαν τρεις συνδυασμοί. .

Στη πρώτη θέση βρέθηκε ο συνδυασμός «Συνεργασία για τη ΔΕΗ» με το οποίο εκλέχθηκε ο Νίκος Φωτόπουλος, που έλαβε 2.500 ψήφους, αυξάνοντας μάλιστα τη δύναμή του σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές το 2016.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο συνδυασμός της «Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων» (ΔΑΚΕ), με 2073 ψήφους με τον οποίο εκλέχθηκε ο Π. Καραλευθέρης.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου μετά την παραίτηση του κ. Δημητρίου Βασιλάκη από μέλος του Δ.Σ. έχει ως εξής:

 

   - Παναγιωτάκης Εμμανουήλ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος.

  -  Ανδριώτης  Γεώργιος,  Αντιπρόεδρος  του  Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος,  Πολιτικός Μηχανικός.

  - Βενιέρης Γεώργιος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Οικονομολόγος/Συνταξιούχος Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  -  Καραλευθέρης Παντελής, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. - Εκπρόσωπος των Εργαζομένων.

-    Παπαγεωργίου Χρήστος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός.

  -  Σταθάκης Λάζαρος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Χημικός Μηχανικός.

-    Τζαννίνης Δημήτριος, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Οικονομολόγος.

-   Τοπαλής Φραγκίσκος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος/Καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

-  Φούντη Μαρία, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Μηχανικός/Καθηγήτρια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

-   Φωτόπουλος Νικόλαος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. - Εκπρόσωπος των Εργαζομένων. 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ 3Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ELEC.TEC 2020»

Με την ποιότητα των συμμετοχών να είναι πιο δυναμική και στοχευμένη από ποτέ και έχοντας ως στόχο να επιβεβαιώσει τον ρόλο της ως το κορυφαίο γεγονός του κλάδου, η 3η διε­θνής έκ­θε­ση “Elec.tec”, ετο...

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ

«Έφυγε» ξαφνικά το βράδυ της Τετάρτης, σε ηλικία 64 ετών, ο Διαμαντής Κασαπίδης....

SCHNEIDER ELECTRIC: ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ

Η Schneider Electric υπέγραψε Συμφωνητικό Συνεργασίας με τη Σχολή Τεχνικών Επιστημών του Νόβι Σαντ και τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Βελιγραδίου, για την υποστήριξη ταλαντούχων φοιτητών κατά τη ...

Κλείσιμο [X]