ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΔΕΗ Α.Ε.: ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗ – ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ., ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ψήφο εμπιστοσύνης για ακόμη μία φορά από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ Α.Ε., ως εκπρόσωποι στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ, έλαβαν οι κ. κ Νίκος Φωτόπουλος και Παντελής Καραλευθέρης.

Στις εκλογές των εργαζομένων στη ΔΕΗ για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στο Δ.Σ. συμμετείχαν τρεις συνδυασμοί. .

Στη πρώτη θέση βρέθηκε ο συνδυασμός «Συνεργασία για τη ΔΕΗ» με το οποίο εκλέχθηκε ο Νίκος Φωτόπουλος, που έλαβε 2.500 ψήφους, αυξάνοντας μάλιστα τη δύναμή του σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές το 2016.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο συνδυασμός της «Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων» (ΔΑΚΕ), με 2073 ψήφους με τον οποίο εκλέχθηκε ο Π. Καραλευθέρης.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου μετά την παραίτηση του κ. Δημητρίου Βασιλάκη από μέλος του Δ.Σ. έχει ως εξής:

 

   - Παναγιωτάκης Εμμανουήλ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος.

  -  Ανδριώτης  Γεώργιος,  Αντιπρόεδρος  του  Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος,  Πολιτικός Μηχανικός.

  - Βενιέρης Γεώργιος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Οικονομολόγος/Συνταξιούχος Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  -  Καραλευθέρης Παντελής, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. - Εκπρόσωπος των Εργαζομένων.

-    Παπαγεωργίου Χρήστος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός.

  -  Σταθάκης Λάζαρος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Χημικός Μηχανικός.

-    Τζαννίνης Δημήτριος, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Οικονομολόγος.

-   Τοπαλής Φραγκίσκος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος/Καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

-  Φούντη Μαρία, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο - Μη Εκτελεστικό Μέλος, Μηχανολόγος – Μηχανικός/Καθηγήτρια στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

-   Φωτόπουλος Νικόλαος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Υπάλληλος της ΔΕΗ Α.Ε. - Εκπρόσωπος των Εργαζομένων. 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WATT+VOLT: ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ NET METERING

Σε εκατοντάδες ανέρχονται πλέον στην Ελλάδα τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις που καρπώνονται τα οφέλη της ενεργειακής αυτοπαραγωγής και του ενεργειακού συμψηφισμού, δηλαδή του λεγόμενου net metering....

4Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ) ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Με αφορμή τη νέα μορφή των ΕΠΑ.Λ αλλά και το γεγονός ότι για το Σχολικό Έτος 2019-20 οι εγγραφές έχουν προγραμματιστεί να γίνουν μέχρι το τέλος του Ιουνίου και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, οι υπεύθυν...

OLYMPIA ELECTRONICS A.E.: ΕΔΩΣΕ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΕΗ

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ήταν χορηγός (Gold) στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) 2019, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2...

Κλείσιμο [X]