ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΟΣΕΗ: ΤΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ

Τα συλλυπητήρια της για τον τραγικό θάνατο του 16χρονου Φίλιππου απήυθυνε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ) στην οικογένεια του νεαρού μαθητή.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Η ΠΟΣΕΗ και οι αδειούχοι Εργολήπτες Ηλεκτρολόγοι σε όλη τη χώρα, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και προς την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης, που θρηνούν την απώλεια ενός νέου παιδιού από το ηλεκτρικό ρεύμα».

Μάλιστα, «η ΠΟΣΕΗ, τα 72 Σωματεία – Μέλη της και οι αδειούχοι Εργολήπτες Ηλεκτρολόγοι που εκπροσωπεί σε ολόκληρη τη χώρα, δεν εννοούν να δεχθούν ότι για μία ακόμη φορά έρχεται να συγκλονίσει την κοινή γνώμη της χώρας μας, ένας τραγικός θάνατος από ηλεκτροπληξία», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Για το λόγο αυτό η ΠΟΣΕΗ απευθύνει αίτημα στα αρμόδια Υπουργεία Οικονομίας & Ανάπτυξης και Παιδείας «να σταθούν στο ύψος του θεσμικού τους ρόλου και να θωρακίσουν την Ελληνική κοινωνία, τους πολίτες αυτής της χώρας, με όλες τις απαραίτητες θεσμικές παρεμβάσεις και κυρίως να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη συνεχή ενημέρωση των καταναλωτών και ιδιαίτερα των παιδιών μας, μέσα από τη θεσμοθέτηση προγραμμάτων ενημέρωσης για το ηλεκτρικό ρεύμα στις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες δομές της εκπαίδευσης».

Παράλληλα καλεί «τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση ενημέρωσης και προβολής των θεμάτων για την ασφαλή χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να συμβάλουν στην προσπάθεια να εξαλειφθούν τα θανατηφόρα ατυχήματα και τα ατυχήματα από την χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος».

«Η ΠΟΣΕΗ, τα 72 Σωματεία – Μέλη της και οι αδειούχοι Εργολήπτες Ηλεκτρολόγοι σε όλη την χώρα, θα συνεχίσουμε αμείωτα την προσπάθεια προς την κατεύθυνση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των καταναλωτών για τους κινδύνους από τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, διότι δεν είναι δυνατό το 2019 να χάνονται άδικα και αναίτια ζωές από το ηλεκτρικό ρεύμα», καταλήγει η  ανακοίνωση.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ Π.Ε ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ Α Ε

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών πραγματοποιήθηκε παρουσίαση προϊόντων από την βιομηχανία ηλεκτρολογικού υλικού Π.Ε ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ Α Ε...

Δ.Σ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Στο νησί της Ιθάκης πραγματοποίησε τη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Αχαΐας «Ο ΒΑΤΤ», την Παρασκευή 19/7/19....

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Νομού Πέλλας στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 14 Ιουλίου 2019 στα γραφεία του Συνδέσμου, προχώρησε στην εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο μ...

Κλείσιμο [X]