ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΟΣΕΗ: ΤΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ

Τα συλλυπητήρια της για τον τραγικό θάνατο του 16χρονου Φίλιππου απήυθυνε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ) στην οικογένεια του νεαρού μαθητή.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Η ΠΟΣΕΗ και οι αδειούχοι Εργολήπτες Ηλεκτρολόγοι σε όλη τη χώρα, εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και προς την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης, που θρηνούν την απώλεια ενός νέου παιδιού από το ηλεκτρικό ρεύμα».

Μάλιστα, «η ΠΟΣΕΗ, τα 72 Σωματεία – Μέλη της και οι αδειούχοι Εργολήπτες Ηλεκτρολόγοι που εκπροσωπεί σε ολόκληρη τη χώρα, δεν εννοούν να δεχθούν ότι για μία ακόμη φορά έρχεται να συγκλονίσει την κοινή γνώμη της χώρας μας, ένας τραγικός θάνατος από ηλεκτροπληξία», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Για το λόγο αυτό η ΠΟΣΕΗ απευθύνει αίτημα στα αρμόδια Υπουργεία Οικονομίας & Ανάπτυξης και Παιδείας «να σταθούν στο ύψος του θεσμικού τους ρόλου και να θωρακίσουν την Ελληνική κοινωνία, τους πολίτες αυτής της χώρας, με όλες τις απαραίτητες θεσμικές παρεμβάσεις και κυρίως να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη συνεχή ενημέρωση των καταναλωτών και ιδιαίτερα των παιδιών μας, μέσα από τη θεσμοθέτηση προγραμμάτων ενημέρωσης για το ηλεκτρικό ρεύμα στις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες δομές της εκπαίδευσης».

Παράλληλα καλεί «τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση ενημέρωσης και προβολής των θεμάτων για την ασφαλή χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να συμβάλουν στην προσπάθεια να εξαλειφθούν τα θανατηφόρα ατυχήματα και τα ατυχήματα από την χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος».

«Η ΠΟΣΕΗ, τα 72 Σωματεία – Μέλη της και οι αδειούχοι Εργολήπτες Ηλεκτρολόγοι σε όλη την χώρα, θα συνεχίσουμε αμείωτα την προσπάθεια προς την κατεύθυνση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των καταναλωτών για τους κινδύνους από τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, διότι δεν είναι δυνατό το 2019 να χάνονται άδικα και αναίτια ζωές από το ηλεκτρικό ρεύμα», καταλήγει η  ανακοίνωση.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ & ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ «ΈΞΥΠΝΟΥ» ΣΠΙΤΙΟΎ ΤΗΣ LEGRAND

Μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση πραγματοποίησε η Legrand Greece, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Καλαμαριάς & Κασσάνδρας Χαλκιδικής, την Τετάρτη 3/4/19, στα γραφεία του σωματείου στα Ν...

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΣΕΗ 2019 ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Νομού Μαγνησίας διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Ετήσια Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρο...

ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E: ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, από το 1979 έως σήμερα δραστηριοποιείται δυναμικά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων χρησιμοποιώ...

Κλείσιμο [X]