ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

EPLAN HELLAS: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΚΥΚΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Στo πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και κατάρτισης, η Eplan Hellas ολοκλήρωσε έναν ακόμη επιτυχημένο κύκλο σεμιναρίων για το πρώτο εξάμηνο του 2019, εισηγητές των οποίων ήταν οι κ. Χρήστος Δημητριάδης και Παναγιώτης Μαζαρακίδης.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν:

1) Σεμινάρια «για όλους», είτε κατέχουν νόμιμη άδεια χρήσης Eplan είτε όχι. Διοργανώθηκαν σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΣΕΒ-ΙΒΕΠΕ, στη Θεσσαλονίκη 27-29 Μαρτίου και στην Αθήνα 7-9 Μαΐου, και τα παρακολούθησαν συνολικά 17 ηλεκτρολόγοι μηχανικοί.

2) Ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια εκπαίδευσης προσωπικού κορυφαίων βιομηχανικών εταιρειών, τα οποία παρακολούθησαν συνολικά 35 ηλεκτρολόγοι μηχανικοί από τις εταιρείες:

* «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ A.E.», 17-19 Απριλίου.

* «BIC Violex A.E.», 14-16 & 22-24 Μαΐου.

* «Ελληνικά Καλώδια - Fulgor Α.Ε.», 28-30 Μαΐου.

* «Μυτιληναίος Α.Ε.», 16-18 Απριλίου.

* «Αλουμίνιον της Ελλάδος», 5-6 Ιουνίου.

* «Τιτάν Α.Ε.», 4-5 Ιουνίου.

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και άλλες εκπαιδευτικές δράσεις. Συγκεκριμένα:

* Στις 19-20 Ιουνίου και σε συνεργασία με τη «Rittal Hellas» αναμένεται να παρουσιαστούν στα γραφεία της Rittal στην Αθήνα τεχνολογίες αιχμής όσον αφορά την αυτοματοποίηση της σχεδίασης και κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων.

* Τον Ιούλιο και σε συνεργασία με τη βιομηχανία ηλεκτρικών πινάκων «ΒΗΜΕΠΠ Α.Ε.» θα παρουσιαστεί στην Πάτρα η χρήση του ψηφιακού μοντέλου στην κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων μέσα από το EPLAN ProPanel 3D.* Τον Ιούλιο θα διοργανωθεί ανοιχτό σεμινάριο στο Βόλο, σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του Ινστιτούτου Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (Ι.Β.ΕΠ.Ε.) του ΣΕΒ. 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BSI ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ SKYLINE ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTROINCS A.E. απέκτησε πιστοποιητικά από την BSI, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως Αγγλικό φορέα πιστοποιήσεων, για τα φωτιστικά ασφαλείας της σειράς SLYLINE....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ARISTURTLE

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, η ΑΒΒ Ελλάδος στήριξε ως Χρυσός χορηγός την ομάδα Aristurtle (Aristotle University Racing Team Electric), την ερευνητική φοιτητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημ...

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία «Spot Light» είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και 62 χρόνια ειδικεύεται στην κατασκευή φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου,...

Κλείσιμο [X]