ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ

«Έφυγε» ξαφνικά το βράδυ της Τετάρτης, σε ηλικία 64 ετών, ο Διαμαντής Κασαπίδης.

Ένας αξιαγάπητος άνθρωπος με αδιαμφισβήτητο ήθος και έμφυτη ευγένεια, ένας ακούραστος αγωνιστής που πρόσφερε τα μέγιστα στο συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου των εργοληπτών ηλεκτρολόγων και των επαγγελματοβιοτεχνών γενικότερα.

Είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Θεσσαλονίκης από το 2000 έως το 2015, επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης της ΠΟΣΕΗ και πρόεδρός της από το 2013 έως το 2017, όπως επίσης επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ και αντιπρόσωπος του ΣΕΗΘ στην Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου 2019, στα Κοιμητήρια του Ευόσμου (Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών) και ώρα 17:00 μ.μ.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι ΠΟΣΕΗ, ΣΕΗΘ, καθώς και ο «Θαλής» Αιτωλοακαρνανίας.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]