ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

H ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΑ 1Α ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ “ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ”

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 στο Μακεδονία Παλλάς στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ», τα οποία διοργανώθηκαν, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων (Σ.Ε.Β.Ε.).

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. που από το 1979 έως και σήμερα παράγει ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και εξάγει τα καινοτόμα προϊόντα της σε 72 χώρες του εξωτερικού με συνεχή αυξανόμενη πορεία, έλαβε τιμητικό βραβείο με τον τίτλο «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας». Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την πορεία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και να αναφερθεί ιδιαίτερα στον φετινό εορτασμό των 40 ετών της εταιρείας από το έτος ίδρυσής της έως και σήμερα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης και τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες της πολιτείας, παραγωγικών & επιχειρηματικών φορέων της χώρας και του επιχειρηματικού κόσμου. Η πρώτη διοργάνωση των επιχειρηματικών βραβείων ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ άφησε στους επισκέπτες της τις καλύτερες εντυπώσεις, αναδεικνύοντας πρότυπα επιχειρηματιών και εμπνέοντας την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]