ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΜΕ ΤΟ «ENERGY CARE» ΤΗΣ WATT+VOLT ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Η WATT+VOLT η καινοτόμος ελληνική εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αέριου με το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, σχεδίασε το πρωτοποριακό πρόγραμμα Energy Care, το οποίο προσφέρει σε νέους οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες.
 
Η εταιρεία φροντίζει για ακόμα μία φορά να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, βάζοντας αυτή τη φορά σε προτεραιότητα την υγεία αλλά και την ασφάλεια του χώρου, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της. Με το νέο πρόγραμμα Energy Care της WATT+VOLT, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν έκπτωση έως και 35% στο ρεύμα τους με χρέωση kWh χαμηλότερη της νυχτερινής, με επιβράβευση συνέπειας, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς ρήτρα αποχώρησης, απολαμβάνοντας παράλληλα δωρεάν μοναδικές υπηρεσίες υγείας και τεχνικής βοήθειας.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν υπηρεσίες υγείας άνω των 300€ ετησίως. Με την κάρτα Med+ της WATT+VOLT, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις και απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε συμβεβλημένους ιδιώτες ιατρούς ή σε εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικών νοσοκομείων και συμβεβλημένων ιατρικών κέντρων.
 
Επιπλέον, το πρόγραμμα Energy Care προσφέρει τεχνική βοήθεια έως 300€ σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους (έως 100 τ.μ.), σε συνεργασία με την AXA Assistance. Στο πλαίσιο της τεχνικής κάλυψης, ενδεικτικές παροχές είναι η αποστολή υδραυλικού, ηλεκτρολόγου και κλειδαρά, μεταφορά και φύλαξη επίπλων, έως και διαμονή σε ξενοδοχείο αν αυτό χρειαστεί.
 
Η WATT+VOLT φροντίζει πάντα να εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της προσθέτοντας καινοτόμες ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες και λύσεις, με γνώμονα την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]