ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΟΣΕΗ: ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Εξειδικευμένο  υλικό  για τον εξοπλισμό του Ηλεκτρολογικού Εργαστηρίου της ΠΟΣΕΗ παρέλαβε αντιπροσωπεία της ΓΣΕΒΕΕ  και της ΠΟΣΕΗ, στις 2 Οκτωβρίου 2019, στο χώρο του Εργαστηρίου που στεγάζεται στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) ΓΣΕΒΕΕ.

Πρόκειται για υλικό που προσέφεραν εταιρείες ηλεκτρολογικού υλικού  με στόχο να ενισχύουν την προσπάθεια της ΠΟΣΕΗ για την οργάνωση και τη λειτουργία ενός σύγχρονου ηλεκτρολογικού εργαστηρίου.

Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζουν έμπρακτα τόσο η ΓΣΕΒΕΕ όσο και το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.

Στην εκδήλωση παραλαβής του υλικού παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ.Καββαθάς, ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ κ. Θ. Αγγουράκης, ο αντιπρόεδρος του ΒΕΑ κ. Κ. Δαμίγος, ο β΄αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΗ κ. Χρ. Παπαευθυμίου, ο γ. γ. της ΠΟΣΕΗ κ. Χ., ο αν. ταμίας της ΓΣΕΒΕΕ κ. Δ. Μουστάκας, στελέχη του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ και εκπρόσωποι των εταιρειών-δωρητών.

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ ευχαρίστησε τις εταιρείες για την έμπρακτη συμπαράσταση που δείχνουν στο έργο της Ομοσπονδίας και τους κάλεσε να προετοιμαστούν και για τη στήριξη του εκπαιδευτικού έργου.

Στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας ανταποκρίθηκαν ήδη οι εταιρείες ΕΛΕΜΚΟ, Shneider, ΑΒΒ και Τεχνική Ανάπτυξη ενώ  όπως ανακοίνωσε ο κ. Αγγουράκης στη διαδικασία εξοπλισμού του εργαστηρίου θα συμμετάσχουν και οι εταιρείες Σκρέκης και  Wurth, με προϊόντα μεταφοράς, στήριξης και φύλαξης των υλικών.

Η ΕΛΕΜΚΟ πρόσφερε τέσσερις πλήρεις εκπαιδευτικές διατάξεις σε θέματα γειώσεων και αντικεραυνικών διατάξεων  καθώς και άλλο πλούσιο υλικό μετρήσεων και υπολογισμών. Η Schneider  βιομηχανικό αυτοματισμό, η  ΑΒΒ ένα πλήρες set Free at Home, καθώς και υλικό βιομηχανικού αυτοματισμού, η εταιρεία Hager έναν σταθμό φόρτισης αυτοκινήτων και η Τεχνική Ανάπτυξη όργανα μέτρησης  ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εκπαιδευτικό υλικό σε θέματα γειώσεων.

Οι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων εταιρειών εξέφρασαν για μια ακόμα φορά  τη βούλησή τους, να είναι αρωγοί και στο έργο της εκπαίδευσης του κλάδου, όπως ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΗ Θ. Αγγουράκης.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Σ.Ε.Ν.Δ

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Δωδεκανήσου, που διεξήχθησαν στις 01/02/2020, είναι τα εξής:...

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΥΨΙ...

ΣΕΗ ΣΑΜΟΥ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS

Τις εγκαταστάσεις της Olympia Electronics στο Αιγίνιο Πιερίας την Παρασκευή 24 /1 επισκέφθηκε ο ΣΕΗ Σάμου....

Κλείσιμο [X]