ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

INTRACOM TELECOM: ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ

Η Ιntracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, προμηθεύει, μέσω του εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, Westica Communications Ltd, την προηγμένη σειρά μικροκυματικών (MW) προϊόντων OmniBAS™ και την καινοτόμο αυτοματοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης uni|MS™, για την αναβάθμιση του ιδιωτικού δικτύου της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Βορείου Ιρλανδίας (PSNI).

Συγκεκριμένα, στις δύο εταιρείες ανατέθηκε η παροχή προϊόντων ραδιομετάδοσης με σκοπό την αναβάθμιση του ιδιωτικού ασύρματου δικτύου μετάδοσης της Αστυνομίας. Το νέο αυτό δίκτυο θα υποστηρίζει μια σειρά ευρυζωνικών υπηρεσιών με πλήρη ασύρματη διαχείριση.

Η Intracom Telecom παρέχει τα σημειακά (Point-to-Point) μικροκυματικά ραδιοσυστήματά της, συμπεριλαμβανομένων των κεραιών, από την οικογένεια προϊόντων επόμενης γενιάς OmniBAS™, καθώς και την πρωτοποριακή πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου, uni|MS™. Παράλληλα, η Westica προμηθεύει μια σειρά προηγμένων υπηρεσιών, όπως σχεδιασμός, εγκατάσταση, ανάθεση, ενσωμάτωση, μετακίνηση, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη.

Εκπρόσωπος της PSNI δήλωσε: «Δουλεύοντας σε κρίσιμες καταστάσεις, όπως αυτές της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Βορείου Ιρλανδίας, πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι έχουμε τους πιο ικανούς συνεργάτες δίπλα μας. Ως εκ τούτου, η επιλογή των εταιρειών Westica και Intracom Telecom ενισχύει μια σημαντική συνεργασία, δεδομένης της εμπειρίας και γνώσης των εταιρειών αυτών τόσο στην PSNI όσο και σε έργα στρατηγικής υποδομής. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα αποδειχθεί αποτελεσματική και πολύ επιτυχημένη».

Ο κ. Andrew Hunwicks, Εκτελεστικός Διευθυντής της Westica, σχολίασε: «Η Westica προμηθεύει στην Αστυνομική Υπηρεσία της Βορείου Ιρλανδίας τον εξοπλισμό της Intracom Telecom εδώ και αρκετό καιρό και η συνεχής εμπιστοσύνη στην τεχνολογία, τον εφοδιασμό, τη συντήρηση και τη διαχείριση είναι το κλειδί για την ανάπτυξη αυτού του κρίσιμου δικτύου».

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, Διευθυντής Marketing του χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, ανέφερε: «Η ανανέωση της προμήθειας των λύσεών μας αποτελεί ισχυρή απόδειξη της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει η τεχνολογία της Intracom Telecom για την κάλυψη εφαρμογών κρίσιμης σημασίας και ευαίσθητων επικοινωνιών. Η Intracom Telecom δεσμεύεται να συνεχίσει την εξέλιξη του χαρτοφυλακίου της παραμένοντας πρωτοπόρος στην παροχή ασφαλών δικτυακών υποδομών για ασφάλεια και επιτήρηση».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΏΝ «UPATRAS IQ» ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΠΑΤΡΏΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΕΒ ΚΑΙ ΣΕΒΠΕΔΕ

Σε μια εποχή, που ένα από τα κρίσιμα ζητούμενα για την αναβάθμιση της βιομηχανικής παραγωγής στη χώρα είναι η διασύνδεσή της με την έρευνα, το Πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινά το πρόγραμμα βιομηχανικών διδ...

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε: UNBOXING VIDEO: DRAYTEK VIGORAP 802 & VIGORAP 918R SERIES

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., παρουσιάζει το unboxing video των λύσεων ασύρματης δικτύωσης, VigorAP 802 και VigorAP 918R....

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ BSI ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχοντας ως κύριο στόχο της την συνεχή βελτίωση των προϊ...

Κλείσιμο [X]