ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΤΗΣ ΕΕΤΕΜ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ»

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας και η Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ν.Τ. Μαγνησίας) επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου των «Ελληνικών Καλωδίων» στη Θήβα.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗΜ κ. Μαουσίδης Σεραφείμ απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχαρίστησε θερμά τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε. άψογη συνεργασία και φιλοξενία.

Κατά την επίσκεψη στο εργοστάσιο τα μέλη του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας και της Επιστημονικής Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ν.Τ. Μαγνησίας), καλωσόρισαν στην αίθουσα Συμβουλίων ο Διευθυντής του εργοστασίου της Θήβας κ. Παπαϊωάννου Ιωάννης και ο Διευθυντής του Εμπορικού Β. Ελλάδος Λαφαζανίδης Πέτρος.

Έγινε παρουσίαση του βασικού εργοστασίου του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ, αυτό της Θήβας. Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ διαθέτει 6 εργοστάσια παραγωγής ενώ απασχολεί περίπου 1.200 άτομα.

Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση της διαδικασίας παραγωγής καλωδίων χαμηλής με μέσης τάσης από την μηχανικό παραγωγής  κ. Γκροντά  Νικηφόρο και στην συνέχεια ενημέρωση για της νέες τάσεις παραγωγής όσο και ενημέρωση όσον αφορά το πιστοποιητικό CPR από τους μηχανικούς τους τμήματος Μελέτης και Σχεδιασμού των καλωδίων Χαμηλής και Μέσης τάσης κ.κ. Σταυριανουδάκη Γεώργιο & Σταμάτη Αθανασίου υπό της εποπτεία του προϊστάμενου του τμήματος κ.Κολιό  Παναγιώτη.

Την όλη παρουσίαση επικουρούσε ο Προϊστάμενος Ποιοτικού Ελέγχου του εργοστασίου παραγωγής μειγμάτων κ. Δριστάς Γεώργιος. Τα μέλη του Συνδέσμου απηύθυναν ερωτήσεις στους μηχανικούς και έλαβαν απαντήσεις σε διάφορες απορίες τους.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων τα μέλη του Συνδέσμου περιηγήθηκαν και είδαν όλη τη διαδικασία παραγωγής καλωδίων που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους σχηματίζοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη άποψη για την παραγωγή καλωδίων.

 

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Oι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες Α ειδικότητας 1ης Ομάδας, μπορούν –σύμφωνα με διευκρινιστική της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε Πειραιώς και Νήσων- μπορούν να υλοποιούν εγκαταστάσεις ηλιακών φωτοβολτ...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ « Ο ΘΑΛΗΣ» ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Ο ΘΑΛΗΣ» για ακόμη μία φορά αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική του δράση και συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης των δομών Υγείας του νομ...

Σ.Ε.Ε.Η.Π HΛΕΚΤΡΟΝΙKA ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΔΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FAX, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ MAIL

Ο Σύνδεσμός Εργοληπτών Εγκαταστατών Πειραιά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, συστήνει στους συναδέλφους ψυχραιμία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή ώστε ...

Κλείσιμο [X]