ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΝΧ ΑΠΟ ΤΟ KAFKAS INSTITUTE OF TRAINING AND DEVELOPMENT

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Kafkas Institute of Training and Development η εκδήλωση παρουσίασης εφαρμογών KNX.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΚΝΧ Association, με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και δεκάδων επαγγελματιών, μηχανικών και συνεργατών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες, ΚΝΧ partners είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις πάνω στις εφαρμογές της εν λόγω τεχνικής, καθώς και τις λύσεις που προσφέρει στο πεδίο του κτιριακού αυτοματισμού σε ένα ενιαίο πλαίσιο ελέγχου. Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχθηκαν, παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα που επικοινωνούν με το πρωτόκολλο KNX, τα νέα του οργανισμού, best practices από τα σημαντικότερα έργα που έχουν γίνει στην Ελλάδα καθώς και οι προσφερόμενες λύσεις από τους προμηθευτές της ΚΑΥΚΑΣ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Τσιάρας, Kafkas Institute of Training & Development Supervisor, ο οποίος και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ Γιώργος Σαρρής, ένας από τους πρωτεργάτες των εφαρμογών KNX στην Ελλάδα. Τον λόγο πήρε ο κ. Ανδρικόπουλος, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής KNX του Ινστιτούτου, ο οποίος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα νέα του οργανισμού και τις μελλοντικές προσδοκίες για την τεχνική KNX.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε αναλυτική παρουσίαση από τον κ. Βρυώνη, υπεύθυνο KNX του συστήματος ABB i-bus της ΑΒΒ, για τις προσφερόμενες ξενοδοχειακές λύσεις (Hospitality solutions) με Room controller theory and application, Room status, Access control και συστήματα HVAC, αναφέροντας τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει το ΚΝΧ στους τομείς θέρμανσης, κλιματισμού και αερισμού. Στη συνέχεια ο κ. Πατρικιάδης, Γενικός Διευθυντής της Hager και ο κ. Γουλιαδίτης, Product Manager Building Automation/KNX της Hager, παρουσίασαν λύσεις για νέες ή ανακαινισμένες σύγχρονες κατοικίες (Smart Home applications, λύσεις RF για ανακαίνιση, νέα εγκατάσταση KNX) με στόχο, την άνεση, την εξοικονόμηση ενέργειας, τη λειτουργικότητα και την εύκολη διαχείριση. Τον λόγο πήρε ο κ. Χατζηδάκης, Home & Distribution Offer Manager της Schneider Electric και ο κ. Κώτσος, Product Application Engineer της Schneider Electric όπου παρουσίασαν το σύστημα Wiser, το EcoStruxure Building και τις νέες οθόνες πολλαπλών λειτουργιών Multitouch panels. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις

παρουσιάσεις των κ. Βασιλόπουλου, υπεύθυνο του ΚΝΧ της Siemens και κ. Βουλβουτζή, Vertical Sales Professional, HVAC της Siemens όπου ανέπτυξαν θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο KNX (IP Secure), ενώ στη συνέχεια παρουσίασαν τους ελεγκτές Synco tm για εφαρμογές HVAC και τον τρόπο με τον οποίο ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και διαχείριση ενέργειας μέσω επικοινωνίας KNX.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι KNX partners, πήραν μέρος στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα και διεκδίκησαν μία επαγγελματική άδεια για ETS αξίας 1000€ και μια έκπτωση αξίας 100€ για ETS Inside από τον διεθνή οργανισμό KNX Association, μία δωρεάν συμμετοχή σε σεμινάριο KNX Basic course αξίας 600€ από το Kafkas Institute of Training & Development και προϊόντα ΚΝΧ από τους προμηθευτές της ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. Παράλληλα, δώρα μεγάλης αξίας διέθεσαν και οι εταιρείες ΑΒΒ, Hager, Schneider Electric και Siemens.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA ELECTRONICS - ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ PARALYMPICUS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδια...

Η 4Η ΔΙΕΘΝΉΣ ΈΚΘΕΣΗ VERDE-TEC 9 - 11 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2020 ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΊΑΣ

Αναμένεται πιο δυναμική και πληρέστερη από κάθε προηγούμενη! «Τεχνοεκδοτική / T-Press»: Με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια!...

Η KOUVIDIS ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΩΔΙΑΚΉ ΔΙΑΣΎΝΔΕΣΗ ΚΡΉΤΗΣ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ

Oρόσημο για την KOUVIDIS, αποτελεί η συμμετοχή της στο ενεργειακό έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης με την υπόλοιπη Ελλάδα....

Κλείσιμο [X]