ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

SCHNEIDER ELECTRIC: ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ MUREVA LIGHTS

Η Schneider Electric παρουσιάζει τη νέα σειρά προβολέων για εξωτερικούς χώρους, Mureva Lights, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιεί τις ξεχωριστές ανάγκες των καταναλωτών.

Με επίκεντρο την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα, οι προβολείς της σειράς Mureva Lights ξεχωρίζουν για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους και την απόδοσή τους, που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Οι συγκεκριμένοι LED προβολείς είναι σχεδιασμένοι για να προσφέρουν ισχυρό φωτισμό, με δυνατότητα επιλογής θερμότητας χρώματος, ώστε να φωτίζουν κάθε χώρο σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας. Η εγγυημένη φωτεινότητά τους και ο αισθητήρας κίνησης, μας προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας κατά πιθανών εισβολέων στον εκάστοτε χώρο, ενώ οι πολλαπλές ρυθμίσεις του αισθητήρα ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες μας.

Χάρη στη στιβαρή κατασκευή τους, είναι ανθεκτικοί και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, όπως καταστάσεις αυξημένης υγρασίας και βροχής αλλά και σε ακτινοβολία UV, σκόνη, καπνό, καυσαέριο.

Παράλληλα, οι προβολείς LED Mureva Lights ξεχωρίζουν για τον εξαιρετικά λεπτό και πρακτικό σχεδιασμό τους που επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομούν χώρο και προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε περιβάλλον όπως σε σπίτια, γκαράζ, κήπους και υπόγειους χώρους στάθμευσης, ακόμη και σε αθλητικές αίθουσες ή και αποθήκες.

Επιπλέον, εγκαθίστανται γρήγορα και εύκολα με απλές οδηγίες χάρη στη χαμηλή θέση του βραχίονα, εξοικονομώντας περισσότερο από το 50% του χρόνου εγκατάστασης. Ακόμη, η σειρά Mureva Lights καλύπτει και τις απαιτήσεις των επαγγελματιών, καθώς διαθέτει επαναφορτιζόμενο φακό χειρός και κεφαλής σε διάφορα μεγέθη, αλλά και προβολέα εργασίας.

Η σειρά Mureva Lights, όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρείας, είναι φιλική προς το περιβάλλον και κατασκευασμένη από υλικά υψηλών προδιαγραφών, καθιστώντας την ιδανική για κατοικίες και κτίρια. Τέλος, η LED τεχνολογία εξασφαλίζει μειωμένο κόστος κατανάλωσης ρεύματος, ενώ εγγυάται υψηλή αξιοπιστία και απόδοση.

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

EUROLAMP: ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Νέα σχέδια σε φωτιστικά εσωτερικού χώρου προτείνει η γνωστή εταιρεία EUROLAMP. Μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας που γοητεύουν τον καταναλωτή....

DEVOLO ACCESS POINT ONE: ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ «ΠΟΡΤΕΣ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ INTERNET

Streaming 4K βίντεο, online gaming με φίλους και σερφάρισμα στο Internet: μια σταθερή, αστραπιαία σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία....

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ACTI9 IC40

Η Schneider Electric, εταιρεία που δραστηροποιείται στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη λύση EcoStruxure ready – τη νέα σειρά Acti9...

Κλείσιμο [X]