ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

DEVOLO: DINRAIL PRO 1200

Πρόκειται για ένα καινοτομικό προϊόν δικτύωσης εξαιρετικής ποιότητας, που διατίθεται στην αγορά από την devolo και συνοδεύεται από εγγύηση κατασκευαστή 3 ετών.

Tο devolo DINrail Pro 1200 αξιοποιεί την τεχνολογία Powerline εκεί που σίγουρα είναι αναγκαία: στον ηλεκτρικό πίνακα και στον κατανεμητή ρεύματος. Με τροφοδοσία απευθείας στην πηγή, το σήμα Internet κατευθύνεται με ταχύτητα έως και 1200 Mbps, ακόμα και στην πιο απρόσιτη γωνία του κτιρίου.

Μέσω των γραμμών ηλεκτρικού ρεύματος, από το υπόγειο έως το ρετιρέ, κάθε ηλεκτρική πρίζα μετατρέπεται σε πιθανό σημείο πρόσβασης στο Διαδίκτυο, και το χτίσιμο μιας δικτύωσης που περιλαμβάνει τα πάντα γίνεται πραγματικότητα.

Χάρη στην 3-φασική σύνδεση στο δίκτυο ρεύματος, οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν βελτιστοποιημένη και υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet μέσω του δικτύου Powerline. Αν, για παράδειγμα, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο multimedia, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε DINrail σε συνδυασμό με τα devolo dLAn Powerlines. To DiNrail θα δώσει Internet σε όλο το ηλεκτρικό κύκλωμα του κτιρίου, και μετά, κάθε πρίζα, με την τοποθέτηση dLAN Powerline, θα γίνει σημείο πρόσβασης στο Internet (LAN ή WiFi).

Το DINrail είναι ιδανικό για συνδέσεις M2M, αυτοματοποίηση κτηρίων, μεταβίβαση αρχείων δεδομένων ενεργειακής κατανάλωσης (π.χ. από φωτοβολταϊκά συστήματα), αυτόματους πωλητές κ.ά.

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

EUROLAMP: ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Νέα σχέδια σε φωτιστικά εσωτερικού χώρου προτείνει η γνωστή εταιρεία EUROLAMP. Μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας που γοητεύουν τον καταναλωτή....

DEVOLO ACCESS POINT ONE: ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ «ΠΟΡΤΕΣ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ INTERNET

Streaming 4K βίντεο, online gaming με φίλους και σερφάρισμα στο Internet: μια σταθερή, αστραπιαία σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία....

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ACTI9 IC40

Η Schneider Electric, εταιρεία που δραστηροποιείται στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη λύση EcoStruxure ready – τη νέα σειρά Acti9...

Κλείσιμο [X]