ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

OLYMPIA ELECTRONICS A.E.: ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ FRAPORT ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Η Olympia Electronics A.E., κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, εδώ και 40 χρόνια παράγει και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 72  χώρες: στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις Ανατολικές Ευρωπαϊκές χώρες & Ρωσία, την Μέση Ανατολή και τις χώρες του Κόλπου, την Αφρική, την Αμερική και την Αυστραλία.

Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν τοποθετηθεί σε  σημαντικά και μεγάλα έργα ανά τον κόσμο, και κυρίως σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία, τούνελ κ.ά.

Πρόσφατα τα προϊόντα της Olympia Electronics A.E. επιλέχθηκαν από την Fraport Greece, στα πλαίσια του επενδυτικού της προγράμματος, που σκοπό έχει να μεταμορφώσει σε σύγχρονους 14 ελληνικούς αερολιμένες με ριζικά αναβαθμισμένες υποδομές και υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα, τα καινοτόμα προϊόντα της Olympia Electronics A.E. τοποθετήθηκαν  στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, με στόχο να κάνουν  πιο λειτουργικό, πιο φιλικό και ακόμη πιο ασφαλή το περιβάλλον του αεροδρομίου στους αναρίθμητους επισκέπτες του.

Στο πλαίσιο της ανάληψης της διαχείρισης και λειτουργίας των 14 αεροδρομίων, η Fraport Greece  έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο για τον εκμοντερνισμό και ανάπτυξή τους. Η συνεργασία των δύο εταιρειών, Fraport Greece  και Olympia Electronics A.E. θα συντελέσει σημαντικά ώστε το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, αλλά συνολικά και οι 14 περιφερειακοί αερολιμένες της χώρας μας, να περάσουν οριστικά σε μία νέα εποχή, με σύγχρονα αεροδρόμια αντάξια της ομορφιάς, της φήμης και της διεθνούς ακτινοβολίας  της χώρας μας.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA ELECTRONICS: ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΝΕΠΑΛ

Την πορεία της εξωστρέφειας συνεχίζει με επιτυχία η OLYMPIA ELECTRONICS, κερδίζοντας νέες αγορές του εξωτερικού....

OLYMPIA ELECTRONICS: ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΤΑ EUROPEAN BUSINESS AWARDS

Μια σημαντική διάκριση κέρδισε η εταιρεία OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο διαγωνισμό του European Business Awards, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στην Βαρσοβία της Πολωνίας....

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του ηλεκτροφωτισμού στο Κλειστό Γυμναστήριο Εργάνης και στο Δημοτικό Γυμναστήριο Δήμου Βύρωνα (δίπλα από το κολυμβητήριο)....

Κλείσιμο [X]