ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

OLYMPIA ELECTRONICS: ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΤΑ EUROPEAN BUSINESS AWARDS

Μια σημαντική διάκριση κέρδισε η εταιρεία OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο διαγωνισμό του European Business Awards, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στην Βαρσοβία της Πολωνίας.

Η εταιρεία η οποία εδώ και 40 χρόνια αναπτύσσει, παράγει και εξάγει τα καινοτόμα προϊόντα της σε 72 χώρες του εξωτερικού, έφτασε στην τελική φάση των βραβείων, κατακτώντας τη διάκριση με τον τίτλο National Winner, αφού διαγωνίστηκε στην κατηγορία «The Business of the Year Award with Turnover of €0-25m». Οι National Winners εκπροσώπησαν τη χώρα τους στις 19 κατηγορίες του διαγωνισμού σε ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο.

Την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησε ο αντιπρόσωπός της στην Πολωνία, κ. Γιώργος Αθανασιάδης, ceo της OLYMPIA ELECTRONICS POLSKA, ο οποίος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους την πορεία της εταιρείας στην Πολωνία αλλά και τα άμεσα σχέδιά της.

Η επιτυχημένη πορεία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αλλά και γενικότερα και άλλων εταιρειών της χώρας μας στα European Business Awards για μια ακόμη χρονιά, ενισχύει τη δυναμική παρουσία της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη. Σημειώνεται ότι 26 από τις 363 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο διαγωνισμό European Business Awards ήταν ελληνικές.

Τέλος, το Ευρωπαϊκό Βραβείο Γκαλά και οι Βραβεύσεις των Βραβείων Επιχειρήσεων είναι ένα από τα επιχειρηματικά γεγονότα της χρονιάς, όπου συγκεντρώνονται οι καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη, των οποίων τα επιτεύγματα αναγνωρίζονται και γιορτάζονται με την ανακοίνωση των νικητών.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BSI ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ SKYLINE ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTROINCS A.E. απέκτησε πιστοποιητικά από την BSI, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως Αγγλικό φορέα πιστοποιήσεων, για τα φωτιστικά ασφαλείας της σειράς SLYLINE....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ARISTURTLE

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, η ΑΒΒ Ελλάδος στήριξε ως Χρυσός χορηγός την ομάδα Aristurtle (Aristotle University Racing Team Electric), την ερευνητική φοιτητική ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημ...

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ

Η εταιρεία «Spot Light» είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και 62 χρόνια ειδικεύεται στην κατασκευή φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου,...

Κλείσιμο [X]