ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΩΣ ΤΟ MYPOS GO ΒΟΗΘAΕΙ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛOΓΟΥΣ

Πως το myPOS Go βοηθάει τους ηλεκτρολόγους

 

H δουλειά του ηλεκτρολόγου είναι απαιτητική και συνήθως πρέπει να εργάζεται σε διαφορετικές τοποθεσίες κάθε φορά. Θα σας έχει τύχει με την ολοκλήρωση της εργασίας, ορισμένοι πελάτες να μην έχουν αρκετά μετρητά ή να μην έχετε ρέστα και να πρέπει να πάτε στο κοντινό περίπτερο να χαλάσετε και διάφορες παρόμοιες καταστάσεις που μπορεί να σας φέρουν εσάς αλλά και τους πελάτες σας σε δύσκολη θέση.

Tα τερματικά myPOS απευθύνονται αποκλειστικά σε επιχειρηματίες των χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), από το 2014 τα χρησιμοποιούν περισσότεροι από 80.000 επιχειρηματίες σε 30+ χώρες του ΕΟΧ και πλέον είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα και είναι σε θέση να βοηθήσουν και τους Έλληνες ηλεκτρολόγους να μπορούν να αποδέχονται όπου και αν βρίσκονται πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες.

Τα myPOS τερματικά αποδοχής καρτών είναι όλα φορητά και ασύρματα, δεν έχουν συνδρομές, δεν έχουν κρυφές χρεώσεις, δεν έχουν δεσμευτικές συμβάσεις ενώ έχουν δωρεάν απεριόριστη σύνδεση στο internet μέσω της δωρεάν myPOS SIM κάρτας που υπάρχει προ-εγκατεστημένη στα τερματικά. Mε αποτέλεσμα οι ηλεκτρολόγοι που τα χρησιμοποιούν να μη χρειάζεται να ψάχνουν για Wi-Fi ή να ξοδεύουν επιπλέον χρήματα για κάρτα SIM. Το δημοφιλέστερο μοντέλο της myPOS είναι το myPOS Go.

Το myPOS Go είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αποδέχονται πληρωμές εν κινήσει αφού χωράει κυριολεκτικά στη τσέπη τους η τιμή αγοράς του είναι μόνο 29 Ευρώ + ΦΠΑ και ζυγίζει μόλις 180 γραμμάρια (μαζί με τη μπαταρία) και όπως όλα τα myPOS τερματικά, έτσι και το myPOS Go δέχεται χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες με Chip ‘n’ PIN αλλά και ανέπαφα των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact, ενώ είναι συμβατό με Apple Pay, Google Pay και Samsung Pay.

 

Είναι οικολογικό, χωρίς χαρτί αλλά αποστέλλει την απόδειξη-βεβαίωση της συναλλαγής στον πελάτη μέσω δωρεάν SMS ή e-mail.

Επίσης παρέχει όλες τις extra υπηρεσίες της myPOS όπως απομακρυσμένη χρέωση καρτών, ανανέωση χρόνου ομιλίας κινητής τηλεφωνίας (υποστηρίζονται και Έλληνες πάροχοι), δωροκάρτες και φυσικά το μεγάλο του πλεονέκτημα (όπως και όλων των myPOS τερματικών και υπηρεσιών) είναι πως εκκαθαρίζει τις συναλλαγές με κάρτες μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στο myPOS λογαριασμό σας ώστε να λαμβάνετε τα χρήματα σας αμέσως και να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως και όπως επιθυμείτε. Με το myPOS  δεν χρειάζεται να περιμένετε μέρες για να πάρετε τα χρήματα σας από τις συναλλαγές με κάρτες.

Μέσω της δωρεάν χρεωστικής κάρτας myPOS VISA που υπάρχει μέσα στη συσκευασία των myPOS  τερματικών και η οποία συνδέεται με τον myPOS λογαριασμό σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως τα χρήματα σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναλήψεις από οποιαδήποτε ΑΤΜ, αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα και πληρωμές ΔΕΚΟ κλπ αφού η myPOS VISA γίνεται αποδεκτή παντού.

Επίσης, ο myPOS επαγγελματικός λογαριασμός σας παρέχει μοναδικά IBAN σε Ευρώ και άλλα νομίσματα όπως δολάρια Αμερικής, λίρες Αγγλίας, γεν Ιαπωνίας, φράγκα Ελβετίας κ.α. με αποτέλεσμα να έχετε τη δυνατότητα πραγματοποίησης εμβασμάτων από/προς τον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας ενώ η διαχείριση του myPOS επαγγελματικού λογαριασμού γίνεται από Η/Υ, tablet και κινητό τηλέφωνο.

To myPOS Go είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα ασφαλείας και φυσικά συνδέεται μόνο με myPOS επαγγελματικό λογαριασμό τον οποίο μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν από τον Η/Υ, το tablet ή ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο μέσα σε 5 λεπτά.

Λάβετε υπόψη πως για την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης του myPOS επαγγελματικού λογαριασμού ένα από τα έγγραφα που ζητάει η myPOS  από τους Έλληνες επιχειρηματίες είναι διαβατήριο σε ισχύ ή το νέο δίπλωμα οδήγησης (πλαστική κάρτα).

Όσοι από εσάς έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα η myPOS παρέχει API, έτοιμα κουμπιά και plugin για σύνδεση με δημοφιλή shopping cart όπως WooCommerce, Presta Shop, Magento, OS Commerce, Open Card, Zen Cart και X-Cart ώστε να μπορείτε να αποδέχεστε πληρωμές με κάρτες και από την ιστοσελίδα σας.

Τέλος να σας ενημερώσουμε πως τα myPOS  τερματικά καλύπτουν την υποχρέωση των Ελλήνων επιχειρηματιών ως προς την αποδοχή πληρωμών με κάρτες, οι συναλλαγές με τα myPOS τερματικά αναγνωρίζονται για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου ενώ ο myPOS επαγγελματικός λογαριασμός καθώς και τα τερματικά myPOS είναι εφικτό να δηλωθούν στην ΑΑΔΕ.

Η myPOS Europe Ltd είναι αδειοδοτημένη να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε Ελλάδα, Κύπρο, Ελβετία και λοιπές χώρες του ΕΟΧ ενώ υπάρχουν σχετικές καταχωρήσεις τόσο στην Τράπεζα της Ελλάδος όσο και στη κεντρική τράπεζα της Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.mpos.gr ή και να καλέσετε την εταιρεία διανομής των τερματικών myPOS για τις χώρες του ΕΟΧ, Equinox Ventures Ltd στα τηλέφωνα: +30 210 3009669 (Ελλάδα), +357 25030915 (Κύπρος), +44 3308083494 (λοιπές χώρες).

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΏΝ «UPATRAS IQ» ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΠΑΤΡΏΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΕΒ ΚΑΙ ΣΕΒΠΕΔΕ

Σε μια εποχή, που ένα από τα κρίσιμα ζητούμενα για την αναβάθμιση της βιομηχανικής παραγωγής στη χώρα είναι η διασύνδεσή της με την έρευνα, το Πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινά το πρόγραμμα βιομηχανικών διδ...

LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε: UNBOXING VIDEO: DRAYTEK VIGORAP 802 & VIGORAP 918R SERIES

Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., παρουσιάζει το unboxing video των λύσεων ασύρματης δικτύωσης, VigorAP 802 και VigorAP 918R....

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ BSI ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχοντας ως κύριο στόχο της την συνεχή βελτίωση των προϊ...

Κλείσιμο [X]