ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΕΗΠ

Εκδήλωση ψυχής και θεσμός επί 40 χρόνια, πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η ετήσια αιμοδοσία του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσέλευση των εγκαταστατών ηλεκτρολόγων  εμφανίστηκε και ο Πρόεδρος του ΣΕΕΗΠ κ. Δημήτριος Μουστάκας και τόνισε ότι,  παρά την οικονομική κρίση  και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη των Συνδέσεων, η συμμετοχή ήταν μεγάλη.

Μιλώντας στον «Η» ο κ. Μουστάκας υπογράμμισε  ότι: «Η αιμοδοσία είναι μία ιερή εκδήλωση και  υπήρξαν πολλές περιπτώσεις συναδέλφων που χρειάστηκαν μία φιάλη αίμα» και συγκινημένος συμπλήρωσε: «δύο άτομα –μεταξύ των οποίων και ένας από τους εμπνευστές του θεσμού- έχασαν την ζωή τους επειδή δεν βρέθηκε η απαιτούμενη ποσότητα αίματος».

Αναφερόμενος στους στόχους του ΣΕΕΗΠ, υποστήριξε ότι η δεκαετία της κρίσης άφησε τα σημάδια της, ωστόσο τα μηνύματα για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξα.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Σ.Ε.Ν.Δ

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Δωδεκανήσου, που διεξήχθησαν στις 01/02/2020, είναι τα εξής:...

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΥΨΙ...

ΣΕΗ ΣΑΜΟΥ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS

Τις εγκαταστάσεις της Olympia Electronics στο Αιγίνιο Πιερίας την Παρασκευή 24 /1 επισκέφθηκε ο ΣΕΗ Σάμου....

Κλείσιμο [X]