ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ: «ΛΥΓΙΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΕΗΠ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ELEC-TEC

Ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από την προσέλευση εγκαταστατών ηλεκτρολόγων που υπήρξε στην εκδήλωση αιμοδοσίας του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιώς κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (13/1/2020) εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΕΕΗΠ κ. Δημήτριος Μουστάκας.

Αφού καλωσόρισε το δημοσιογραφικό επιτελείο της «Τεχνοεκδοτική-Tpress» στο χώρο της εκδήλωσης, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι μία χρονιά γεμάτη από υγεία και αισιοδοξία.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Λάμπρο Κατσαρό, ο κ. Μουστάκας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση εδώ και σαράντα χρόνια περίπου έχει καταστεί θεσμός. Μάλιστα τόνισε ότι παρά την οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν τα μέλη των Συνδέσμων, η συμμετοχή στην εκδήλωση-θεσμό ήταν μεγάλη.

Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος του ΣΕΕΗΠ ευχαρίστησε τις εταιρείες που έδωσαν το «παρών» στο χώρο.

«Η αιμοδοσία θεωρώ ότι είναι μία ιερή εκδήλωση. Πιστέψτε με υπήρξαν πολλές περιπτώσεις συναδέλφων που χρειάστηκαν μία φιάλη αίμα» είπε ο κ. Μουστάκας και βούρκωσε.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη καθώς όπως μας εξήγησε μετά το πέρας της συνέντευξης, δύο άτομα, ένας εκ των οποίων υπήρξε ο εμπνευστής αυτής της εκδήλωσης, έχασαν τη ζωή τους επειδή δεν βρέθηκε συγκεκριμένη ποσότητα αίματος.

Αναφερόμενος στους στόχους του ΣΕΕΗΠ, υποστήριξε ότι η δεκαετία της κρίσης άφησε τα σημάδια της ωστόσο τα μηνύματα για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξα.

«Μία από τις καλύτερες εκθέσεις της Ευρώπης η Elec-tec»

Ο κ. Μουστάκας τόνισε τη σημαντικότητα της διεθνούς έκθεσης ηλεκτρικού φωτισμού «elec-tec» που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο του MEC Παιανίας το τετραήμερο 21-24 Φεβρουαρίου.

Αφού έπλεξε το εγκώμιο της κας Βούλας Μουρτά, χαρακτηρίζοντάς την ψυχή αυτής της τεράστιας εκδήλωσης, επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη έκθεση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ευρωπαϊκές

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΠΟΣΕΗ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αντιπροσωπεία του προεδρείου της ΠΟΣΕΗ συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη για την ηλεκτρική ασφάλεια, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες....

ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Το Σάββατο (11/1/2020) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων Ηρακλείου και εν συνεχεία ο ετήσιος χορός για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» καλεί όλα τα τακτικά και έκτακτα μέλη του, καθώς και τους συνταξιούχους του κλάδου, να παρευρεθούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για...

Κλείσιμο [X]