ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΟΣΕΗ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αντιπροσωπεία του προεδρείου της ΠΟΣΕΗ συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη για την ηλεκτρική ασφάλεια, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με συνδιοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΑΙΕ), του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Χαλκού (ECI), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κατασκευαστών Εξοπλισμού Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (CECAPI) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την Ασφάλεια Χρηστών Ηλεκτρικής Ενέργειας (FISUEL) με θέμα: «Ηλεκτρική ασφάλεια & μετάβαση ενέργειας: Προετοιμάζοντας τα κτίρια για την ασφαλή μετάβαση της ενέργειας».

Η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη εστίασε στα παρακάτω θέματα:

-         «Ηλεκτρική ασφάλεια των κτιρίων και μελλοντικές προκλήσεις που συνδέονται με την απεξάρτηση της παραγωγής ενέργειας από τον άνθρακα».

-         «Καθαρή ενέργεια και αποκεντρωμένες τεχνολογίες που θα πολλαπλασιάσουν τις ηλεκτρικές χρήσεις και θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις των κατοικιών».

Επίσης, προχώρησε σε ανάλυση των επιτυχημένων μέτρων για την ελαχιστοποίηση των ηλεκτρικών κινδύνων και πυρκαγιών στα οικήματα, και επισήμανε τις προϋποθέσεις που θα βοηθήσουν στην ασφαλή μετάβαση της ενέργειας στα κτίρια.

Στόχος της ΠΟΣΕΗ, όπως ανακοίνωσε η διοίκησή της, είναι να μεταφερθούν οι πληροφορίες σε όλο το φάσμα του ηλεκτρολογικού κλάδου στην Ελλάδα, μέσα και από παρουσιάσεις που θα κληθούν να κάνουν οι εκπρόσωποι της ΑΙΕ και της FISUEL στο 1ο Πανελλήνιο Φόρουμ για την ηλεκτρική ασφάλεια, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 3ης διεθνούς έκθεσης Elec.tec.

Στην Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη την ΠΟΣΕΗ εκπροσώπησαν ο α΄ αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Κουντουργιάννης, ο β΄ αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Παπαευθυμίου και ο γ.γ. κ. Χαράλαμπος Κωνσταντόπουλος.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

Σ.Ε.Ε.Η.Π HΛΕΚΤΡΟΝΙKA ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΔΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FAX, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ MAIL

Ο Σύνδεσμός Εργοληπτών Εγκαταστατών Πειραιά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, συστήνει στους συναδέλφους ψυχραιμία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή ώστε ...

ΠΟΣΕΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ

Αναστολη της προγραμματισμένης για τις 14/3/2020 Σύσκεψης του Περιφερειακού Κλιμακίου Αττικής – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίων Νήσων & Πελοποννήσου...

ΕNΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Μετά τις αρχαιρεσίες της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκαν στις 8/3/2020 εκλέχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο μετά την συγκρότηση του σε Σώμα στις 10/3/2020,έχει ως εξής:...

Κλείσιμο [X]