ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΠΟΣΕΗ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αντιπροσωπεία του προεδρείου της ΠΟΣΕΗ συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη για την ηλεκτρική ασφάλεια, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με συνδιοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΑΙΕ), του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Χαλκού (ECI), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κατασκευαστών Εξοπλισμού Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (CECAPI) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την Ασφάλεια Χρηστών Ηλεκτρικής Ενέργειας (FISUEL) με θέμα: «Ηλεκτρική ασφάλεια & μετάβαση ενέργειας: Προετοιμάζοντας τα κτίρια για την ασφαλή μετάβαση της ενέργειας».

Η Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη εστίασε στα παρακάτω θέματα:

-         «Ηλεκτρική ασφάλεια των κτιρίων και μελλοντικές προκλήσεις που συνδέονται με την απεξάρτηση της παραγωγής ενέργειας από τον άνθρακα».

-         «Καθαρή ενέργεια και αποκεντρωμένες τεχνολογίες που θα πολλαπλασιάσουν τις ηλεκτρικές χρήσεις και θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις των κατοικιών».

Επίσης, προχώρησε σε ανάλυση των επιτυχημένων μέτρων για την ελαχιστοποίηση των ηλεκτρικών κινδύνων και πυρκαγιών στα οικήματα, και επισήμανε τις προϋποθέσεις που θα βοηθήσουν στην ασφαλή μετάβαση της ενέργειας στα κτίρια.

Στόχος της ΠΟΣΕΗ, όπως ανακοίνωσε η διοίκησή της, είναι να μεταφερθούν οι πληροφορίες σε όλο το φάσμα του ηλεκτρολογικού κλάδου στην Ελλάδα, μέσα και από παρουσιάσεις που θα κληθούν να κάνουν οι εκπρόσωποι της ΑΙΕ και της FISUEL στο 1ο Πανελλήνιο Φόρουμ για την ηλεκτρική ασφάλεια, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 3ης διεθνούς έκθεσης Elec.tec.

Στην Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη την ΠΟΣΕΗ εκπροσώπησαν ο α΄ αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Κουντουργιάννης, ο β΄ αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Παπαευθυμίου και ο γ.γ. κ. Χαράλαμπος Κωνσταντόπουλος.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΥΨΙ...

ΣΕΗ ΣΑΜΟΥ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS

Τις εγκαταστάσεις της Olympia Electronics στο Αιγίνιο Πιερίας την Παρασκευή 24 /1 επισκέφθηκε ο ΣΕΗ Σάμου....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΗΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ EΩΣ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας ενημερώνει τους πολίτες για τη νέα διάταξη (άρθρο 51 παράγραφος 2 του Ν. 4647/2019 Κατεπείγουσες ρυθμίσεις) που αφορά τη δήλωση τετραγωνικών που δεν εί...

Κλείσιμο [X]