ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚOUVIDIS

Δύο πολύ σημαντικά βραβεία ,ένα χρυσό και ένα ασημένιο απέσπασε η  εταιρεία KOUVIDIS στον θεσμό «Μade in Greece Awards 2019» της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ), που πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο βιομηχανικό προϊόν» κέρδισε o νέος 3στρωματικός σωλήνας μεσαίου τύπου DUROFLEX PLUS, ο μοναδικός σωλήνας δομημένου τοιχώματος μικρών διαμέτρων στην Ευρώπη που φέρνει την επανάσταση στην χωνευτή εγκατάσταση κάνοντας το έργο του εγκαταστάτη ευκολότερο και γρηγορότερο.

Το ασημένιο βραβείο στη κατηγορία «Επώνυμο βιομηχανικό προϊόν» κέρδισε το αναγνωρισμένο σύστημα σωλήνων βαρέος τύπου CONDUR – CONFLEX για τα 35 χρόνια επιτυχημένης και διακεκριμένης πορείας στην ελληνική αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού καθώς και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

 Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Κουβίδης, παραλαμβάνοντας τα βραβεία,ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η βράβευση είναι : «Μια μεγάλη επιτυχία, η οποία αποτελεί το επιστέγασμα της αέναης προσπάθειας μας να ενισχύσουμε τη φήμη του ‘‘παράγω ελληνικά’’ στις διεθνείς αγορές, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔ. ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Εργασία των Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων νομού Αιτωλοακαρνανίας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού...

LIGHT + BUILDING 2020 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ

Διεθνής εμπορική έκθεση για την τεχνολογία φωτισμού και κτιρίων Light+Building, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της 27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2020 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης....

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ο Σύνδεσμός μας, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα με την εξάπλωση της πανδημίας, απευθύνεται σε εσάς, γνωρίζοντας την υψηλή αίσθηση ευθύνης που σας διέπει, ...

Κλείσιμο [X]