ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚOUVIDIS

Δύο πολύ σημαντικά βραβεία ,ένα χρυσό και ένα ασημένιο απέσπασε η  εταιρεία KOUVIDIS στον θεσμό «Μade in Greece Awards 2019» της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ), που πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο βιομηχανικό προϊόν» κέρδισε o νέος 3στρωματικός σωλήνας μεσαίου τύπου DUROFLEX PLUS, ο μοναδικός σωλήνας δομημένου τοιχώματος μικρών διαμέτρων στην Ευρώπη που φέρνει την επανάσταση στην χωνευτή εγκατάσταση κάνοντας το έργο του εγκαταστάτη ευκολότερο και γρηγορότερο.

Το ασημένιο βραβείο στη κατηγορία «Επώνυμο βιομηχανικό προϊόν» κέρδισε το αναγνωρισμένο σύστημα σωλήνων βαρέος τύπου CONDUR – CONFLEX για τα 35 χρόνια επιτυχημένης και διακεκριμένης πορείας στην ελληνική αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού καθώς και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

 Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Κουβίδης, παραλαμβάνοντας τα βραβεία,ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η βράβευση είναι : «Μια μεγάλη επιτυχία, η οποία αποτελεί το επιστέγασμα της αέναης προσπάθειας μας να ενισχύσουμε τη φήμη του ‘‘παράγω ελληνικά’’ στις διεθνείς αγορές, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]