ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΣΕΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ

Μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά ήταν η ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής (ΣΕΗΝΑ), που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου.

Ειδικά για τη εκδήλωση , με την ευκαιρία της επετείου των δέκα ετών από την εξυγίανση και την ανασύσταση του Συνδέσμου, το Δ.Σ. παρουσίασε  δύο καινοτόμες δράσεις:

  • Πρώτον, δημιούργησε μια μασκότ τον  “ΣΕΗΝούλη”, ένα χαρακτήρα κόμικ, ο οποίος στο εξής, θα συνδέεται με  τις δράσεις  και τις ενημερώσεις του Συνδέσμου ειδικά  με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
  • Δεύτερον, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, υλοποίησε το επιτραπέζιο παιχνίδι “Έχουμε στόχους”, το οποίο πραγματεύεται τους δεκαεπτά στόχους που έχουν αποφασιστεί από το σύνολο των κρατών μελών του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Το παιχνίδι προλόγισε ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ κ. Φατούρος, υπεύθυνος για Ελλάδα και Κύπρο, ο οποίος ήρθε ειδικά για το σκοπό αυτό από τις Βρυξέλλες, αφού είναι η πρώτη φορά που η ιδέα αυτή του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη υλοποιείται και μοιράζεται σε παιδιά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Π. Φαλήρου, κ. Φωστηρόπουλος, ο οποίος παρέστη για να ενισχύσει τη δράση του Συνδέσμου για την υλοποίηση του παιγνιδιού , που θα διατεθεί από το Δ.Σ. για όλα τα σχολεία του Δήμου.

Την προσπάθεια του Δ.Σ τίμησαν πλήθος μελών του Συνδέσμου, ο πρόεδρος του ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Καββαδάς ,εκπρόσωποι του ΒΕΑ, της ΠΟΣΕΗ, φορέων και σωματείων της Περιφέρειας Αττικής και άλλων περιφερειών, καθώς και άτομα με ειδικές ανάγκες μαζί με την ομάδα υποστήριξης του κέντρου ημερήσιας φροντίδας « Ο καλός Σαμαρείτης|», το οποίο έχει υιοθετήσει ο Σύνδεσμος.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΥΨΙ...

ΣΕΗ ΣΑΜΟΥ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS

Τις εγκαταστάσεις της Olympia Electronics στο Αιγίνιο Πιερίας την Παρασκευή 24 /1 επισκέφθηκε ο ΣΕΗ Σάμου....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΗΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ EΩΣ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας ενημερώνει τους πολίτες για τη νέα διάταξη (άρθρο 51 παράγραφος 2 του Ν. 4647/2019 Κατεπείγουσες ρυθμίσεις) που αφορά τη δήλωση τετραγωνικών που δεν εί...

Κλείσιμο [X]