ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΣΕΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ

Μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά ήταν η ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής (ΣΕΗΝΑ), που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου.

Ειδικά για τη εκδήλωση , με την ευκαιρία της επετείου των δέκα ετών από την εξυγίανση και την ανασύσταση του Συνδέσμου, το Δ.Σ. παρουσίασε  δύο καινοτόμες δράσεις:

  • Πρώτον, δημιούργησε μια μασκότ τον  “ΣΕΗΝούλη”, ένα χαρακτήρα κόμικ, ο οποίος στο εξής, θα συνδέεται με  τις δράσεις  και τις ενημερώσεις του Συνδέσμου ειδικά  με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
  • Δεύτερον, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, υλοποίησε το επιτραπέζιο παιχνίδι “Έχουμε στόχους”, το οποίο πραγματεύεται τους δεκαεπτά στόχους που έχουν αποφασιστεί από το σύνολο των κρατών μελών του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Το παιχνίδι προλόγισε ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ κ. Φατούρος, υπεύθυνος για Ελλάδα και Κύπρο, ο οποίος ήρθε ειδικά για το σκοπό αυτό από τις Βρυξέλλες, αφού είναι η πρώτη φορά που η ιδέα αυτή του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη υλοποιείται και μοιράζεται σε παιδιά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Π. Φαλήρου, κ. Φωστηρόπουλος, ο οποίος παρέστη για να ενισχύσει τη δράση του Συνδέσμου για την υλοποίηση του παιγνιδιού , που θα διατεθεί από το Δ.Σ. για όλα τα σχολεία του Δήμου.

Την προσπάθεια του Δ.Σ τίμησαν πλήθος μελών του Συνδέσμου, ο πρόεδρος του ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Καββαδάς ,εκπρόσωποι του ΒΕΑ, της ΠΟΣΕΗ, φορέων και σωματείων της Περιφέρειας Αττικής και άλλων περιφερειών, καθώς και άτομα με ειδικές ανάγκες μαζί με την ομάδα υποστήριξης του κέντρου ημερήσιας φροντίδας « Ο καλός Σαμαρείτης|», το οποίο έχει υιοθετήσει ο Σύνδεσμος.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

Σ.Ε.Ε.Η.Π HΛΕΚΤΡΟΝΙKA ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΔΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ FAX, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ MAIL

Ο Σύνδεσμός Εργοληπτών Εγκαταστατών Πειραιά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, συστήνει στους συναδέλφους ψυχραιμία αλλά και ιδιαίτερη προσοχή ώστε ...

ΠΟΣΕΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ

Αναστολη της προγραμματισμένης για τις 14/3/2020 Σύσκεψης του Περιφερειακού Κλιμακίου Αττικής – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίων Νήσων & Πελοποννήσου...

ΕNΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Μετά τις αρχαιρεσίες της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκαν στις 8/3/2020 εκλέχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο μετά την συγκρότηση του σε Σώμα στις 10/3/2020,έχει ως εξής:...

Κλείσιμο [X]