ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΗΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ EΩΣ ΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας ενημερώνει τους πολίτες για τη νέα διάταξη (άρθρο 51 παράγραφος 2 του Ν. 4647/2019 Κατεπείγουσες ρυθμίσεις) που αφορά τη δήλωση τετραγωνικών που δεν είχαν δηλωθεί παλαιότερα και μέχρι 31 Μαρτίου 2020 έχουν το δικαίωμα να τα δηλώσουν στους Δήμους ορθά χωρίς την επιβολή προστίμου.

Οι δημότες μπορούν να δηλώσουν τυχόν αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα στις ιδιοκτησίες τους (ακίνητα, κτίσματα ή οικόπεδα) ή και να διορθώσουν τυχόν ανακρίβειες σε επιφάνειες ηλεκτροδοτούμενων και μη ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων. Οι δηλώσεις αυτές δεν θα έχουν καμία αναδρομική επιβάρυνση με δημοτικούς φόρους, δημοτικά τέλη και πρόστιμα.

Προσοχή όμως στις δηλώσεις που θα γίνουν μετά την 31η Μαρτίου, στις οποίες θα συνυπολογιστούν αναδρομικά πρόστιμα και προσαυξήσεις σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Τα δικαιολογητικά που προσκομίζονται σε  φωτοαντίγραφα για ηλεκτροδοτούμενα είναι το Ε9 και ο λογαριασμός ρεύματος, ενώ για μη ηλεκτροδοτούμενα είναι το Ε9 και η βεβαίωση διακοπής ρεύματος από τη ΔΕΗ.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Λιβαδειάς το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΥΨΙ...

ΣΕΗ ΣΑΜΟΥ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS

Τις εγκαταστάσεις της Olympia Electronics στο Αιγίνιο Πιερίας την Παρασκευή 24 /1 επισκέφθηκε ο ΣΕΗ Σάμου....

ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΣΕΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ

Μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά ήταν η ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής (ΣΕΗΝΑ), που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου....

Κλείσιμο [X]