ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.,εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται δυναμικά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, πιστεύοντας και παράγοντας στην Ελλάδα.

Η εταιρεία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα εκπαίδευσης και πολύ συχνά προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, για να καλύψει τις ανάγκες κατάρτισης και εκπαίδευσης μαθητών και φοιτητών.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της πτυχής της,  ο Πρόεδρος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, την  Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 υποδέχθηκε  όλους τους  μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου. Αρχικά συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων  όπου προβλήθηκε  video με την πορεία, τις δραστηριότητες, την διαδικασία παραγωγής και τα προϊόντα της εταιρείας. Στη συνέχεια, σαν δείγμα φιλοξενίας, έλαβαν από ένα αντιπροσωπευτικό δώρο και τέλος ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν  για  τον τρόπο παραγωγής και την λειτουργία  της υπερσύγχρονης παραγωγικής μονάδας. και έφυγαν μαζί με τους εκπαιδευτικούς με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ευχή της Διοίκησης της ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. προς τα παιδιά ήταν :να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους, να σπουδάσουν και να αποκατασταθούν επαγγελματικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]