ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΑΠΟ ΤΗΝ FRAPORT ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  με 40 και πλέον χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και σε 72 χώρες του εξωτερικού, έχει οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες του χώρου του ηλεκτρολογικού υλικού και των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με στόχο τη διάθεση και τοποθέτηση καινοτόμων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών στα μεγάλα έργα της χώρας, αλλά και όλης της υφηλίου.

Για μία ακόμη φορά η Fraport Greece, προτίμησε και εμπιστεύτηκε τα προϊόντα της, που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Εντός του Ιανουαρίου 2020 λειτούργησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, τρεις πίνακες ελέγχου φωτισμού ασφαλείας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., στο πλαίσιο της ανακαίνισης και της επέκτασης του.

Η αρχιτεκτονική του νέου τερματικού σταθμού της Σαντορίνης εναρμονίζεται με την τοπική εικόνα και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετήσει το αυξανόμενο ρεύμα επιβατών, ενώ συνδυάζει το όραμα της εταιρείας και της τοπικής κοινωνίας. Η συνεργασία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. με την Fraport Greece , είναι άριστη και σκοπός και των δύο πλευρών είναι να επιδιωχθεί η εμβάθυνση της, σε όλα τα επίπεδα.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης, πως εκτός από την πολλαπλή αναφορά ότι ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα “αεροδρόμιο που να ταιριάζει (αξίζει) στη Σαντορίνη”, πρωταρχικός στόχος είναι η ασφάλεια των επιβατών.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]