ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ME ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Η ΕUROLAMP ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ LIGHT & BUILDING

Η εταιρεία EUROLAMP θα συμμετάσχει στην Έκθεση Light + Building, στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας, από τις 8/3/2020 έως τις 13/3/2020.

Η  Light + Building, αποτελεί την κορυφαία εμπορική διοργάνωση στον κόσμο του φωτισμού και της τεχνολογίας των κτιριακών υπηρεσιών, στην οποία θa συμμετάσχουν πάνω από 2.700 εκθέτες.

΄Οσοι  επιθυμούν  να επισκεφθούν το περίπτερο της εταιρείας  (HALL + STAND – Nr : 8.0 A70) για να δουν  από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα μπορεί να επικοινωνήσουν   για να πάρουν  κωδικό εγγραφής εισόδου και να λάβουν   ηλεκτρονικό voucher που θα τους επιτρέψει να παραλάβουν  κάρτα εισόδου για την έκθεση.

Η εταιρεία Eurolamp Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα leader πλέον στο χώρο του Φωτισμού, του Ηλεκτρολογικού Υλικού αλλά και των Χριστουγεννιάτικων ειδών δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια και σε πολλές από τις χώρες των Βαλκανίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]