ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ME ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Η ΕUROLAMP ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ LIGHT & BUILDING

Η εταιρεία EUROLAMP θα συμμετάσχει στην Έκθεση Light + Building, στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας, από τις 8/3/2020 έως τις 13/3/2020.

Η  Light + Building, αποτελεί την κορυφαία εμπορική διοργάνωση στον κόσμο του φωτισμού και της τεχνολογίας των κτιριακών υπηρεσιών, στην οποία θa συμμετάσχουν πάνω από 2.700 εκθέτες.

΄Οσοι  επιθυμούν  να επισκεφθούν το περίπτερο της εταιρείας  (HALL + STAND – Nr : 8.0 A70) για να δουν  από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα μπορεί να επικοινωνήσουν   για να πάρουν  κωδικό εγγραφής εισόδου και να λάβουν   ηλεκτρονικό voucher που θα τους επιτρέψει να παραλάβουν  κάρτα εισόδου για την έκθεση.

Η εταιρεία Eurolamp Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα leader πλέον στο χώρο του Φωτισμού, του Ηλεκτρολογικού Υλικού αλλά και των Χριστουγεννιάτικων ειδών δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια και σε πολλές από τις χώρες των Βαλκανίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔ. ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Εργασία των Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων νομού Αιτωλοακαρνανίας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού...

LIGHT + BUILDING 2020 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ

Διεθνής εμπορική έκθεση για την τεχνολογία φωτισμού και κτιρίων Light+Building, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της 27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2020 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης....

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ο Σύνδεσμός μας, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα με την εξάπλωση της πανδημίας, απευθύνεται σε εσάς, γνωρίζοντας την υψηλή αίσθηση ευθύνης που σας διέπει, ...

Κλείσιμο [X]