ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου  και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου.

Οι συμμετέχοντες στο elec- tec Forum θα καλύψουν διευρυμένη θεματολογία από το «μικρόκοσμο της μελέτης φωτισμού» έως τα mega trends που θα καθορίσουν το μέλλον του ηλεκτρολογικού κλάδου, δίνοντας προστιθέμενη αξία  στην ενημέρωση των σημερινών αλλά και των μελλοντικών επαγγελματιών του χώρου. Στόχος όλων  των συμμετεχόντων  η στήριξη του Elec-tec Forum που είναι πλέον θεσμός και ένα σταθερό και έγκυρο σημείο αναφοράς του κλάδου, όπου θα προβάλλεται το έργο, η έρευνα και οι επιχειρηματικές προσπάθειες.

Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το ΚΑΠΕ, το ΚΔΕΠ, ο ΑΔΜΗΕ, η Ελληνική Ένωση Εργαστηρίων, κορυφαίοι μελετητές φωτισμού και εκπρόσωποι των κορυφαίων εταιρειών ηλεκτρολογικού υλικού και συστημάτων ασφαλείας ενώνουν δυνάμεις και υπόσχονται ένα συνεδριακό πρόγραμμα που θα συζητηθεί.

 

Ασφάλεια και marketing

Eξαιρετικής σημασίας είναι και  το 1ο Πανελλήνιο FORUM της ΠΟΣΕΗ με διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οι Gerard Constantin, πρόεδρος της EuropeOn και Benoît Dôme, Γενικός Αναπληρωτής Εκπρόσωπος FISUEL (Διεθνής Ομοσπονδία για την Ασφάλεια Χρηστών Ηλεκτρικής Ενέργειας) και μέλος Γραμματείας FEEDS (Ευρωπαϊκό Φόρουμ για την Ηλεκτρική Ασφάλεια στις Κατοικίες).

Το Συνέδριο θα ανοίξει με «Ελληνικό Φόρουμ για την ασφάλεια των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων και την ενεργειακή μετάβαση των κτιρίων» και θα κλείσει με την κρίσιμη «ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα ασφάλειας από τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας».

Στο μεταξύ θα επιχειρήσει να προσεγγίσει όσο πιο σφαιρικά γίνεται ένα  μείζον θέμα που «καίει» χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου. Η «Προοπτική των Μικρών & Μεσαίων Επιχειρήσεων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων» είναι μεγάλης σημασίας ,ειδικά για μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου οι ΜΜΕ αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του επιχειρείν. Το Marketing, το ψηφιακό marketing, η επιμόρφωση και η αναβάθμιση δεξιοτήτων είναι απαραίτητα εφόδια για τον επαγγελματία εγκαταστάτη ηλεκτρολόγο σε  ένα περιβάλλον  που μεταβάλλεται συνεχώς λόγω των  ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων

 

Το ελληνικό σήμα

Δυναμικό «παρών» στην κορυφαία εκθεσιακή διοργάνωση του κλάδου θα δώσει για μία ακόμη φορά και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού (Σ.Ε.Π.Η.Υ.), o οποίος επέλεξε την 3η Διεθνή Elec.tec πραγματοποιώντας  την πολύ σημαντική εκδήλωση για την «Παρουσίαση του ελληνικού σήματος του ΣΕΠΗΥ». Από το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου που θα γίνει η παρουσίαση , ελληνικό προϊόν θα είναι μόνο αυτό που θα κατασκευάζεται και θα παράγεται στην Ελλάδα από το πρώτο έως και το τελευταίο βήμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.elec-tec.gr

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

Είμαστε μία ομάδα ηλεκτρολόγων από όλη την Ελλάδα και ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης στο υγειονομικό δυναμικό της χώρας, το οποίο δίνει τη μάχη με τον Covid-19, αποφασίσαμε να προσ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Το Δ.Σ. του σωματείου μας σας αποστέλλει θερμούς χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες του για τις άμεσες παρεμβάσεις, τόσο τις δικές σας όσο και της κυβέρνησης, ώστε να αποφύγουμε...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔ. ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Εργασία των Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων νομού Αιτωλοακαρνανίας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού...

Κλείσιμο [X]