ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η ασφάλεια και η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας καθώς και των οικογενειών τους και παράλληλα η ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς, καθιστούν μονόδρομο τον περιορισμό των «φυσικών» συναλλαγών.

SIGMA SECURITY - ANAKOΙΝΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤAI ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Σε συνέχεια των εξελίξεων και ενόψει της επικίνδυνης αύξησης των κρουσμάτων του ιού COVID-19 στην χώρα μας τις επόμενες ημέρες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του φυσικού καταστήματος της εταιρείας μας.

Η ασφάλεια και η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας καθώς και των οικογενειών τους και παράλληλα η ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς, καθιστούν μονόδρομο τον περιορισμό των «φυσικών» συναλλαγών.

Για την εξυπηρέτησή σας, και για όσο διάστημα παραμείνει κλειστό το κατάστημα, προσφέρουμε σε όλους δωρεάν μεταφορικά εντός λεκανοπεδίου Αττικής για παραγγελίες άνω των 50€.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας με εξειδικευμένο προσωπικό και εξυπηρετήσουμε τις παραγγελίες σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

B2B: www.sigmasec.gr

Email: sales@sigmasec.gr

Τηλεφωνικά: 210 9716046

Viber: 6943294680

Fax: 210 9754864

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης παραμένει στη διάθεσή σας έτοιμο να σας υποστηρίξει σε κάθε σχετική ανάγκη σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ευελπιστούμε στην άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης.  

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΣΔΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Γ. Γραμματέα Ενέργειας Α. Σδούκου, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκε η προοπτική συνεργειών μεταξύ της Περιφέρειας Ατ...

Κλείσιμο [X]