ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Για να διασφαλιστεί η υγιεινή των εργαζομένων, των πελατών, αλλά και των συνεργατών μας, λάβαμε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα.

EUROLAMP - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία μας έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που χρειάζονται για την ομαλή λειτουργία της, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), για μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την εξάπλωση του COVID-19 και για μπορέσουμε να προστατεύσουμε την υγεία των συνανθρώπων μας.

Για να διασφαλιστεί η υγιεινή των εργαζομένων, των πελατών, αλλά και των συνεργατών μας, λάβαμε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα που είναι τα εξής:

  • Έχουμε εφαρμόσει όλα τα μέτρα προφύλαξης και των κανόνων υγιεινής στον χώρο της εργασίας μας, όπως είναι οι διαρκείς απολυμάνσεις των χώρων, ο σωστός εξαερισμός των εσωτερικών χώρων με την χρήση των ιονιστών, η χρήση ειδικών γαντιών, μασκών, απολυμαντικών GEL και άλλα.
  • Έχουμε ακυρώσει τα ταξίδια του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού
  • Έχουμε περιορίσει τις προσωπικές μας επαφές, τόσο στους χώρους εργασίας μας, όσο και στους χώρους των πελατών και των συνεργατών μας, με σκοπό την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19.
  • Έχουμε αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες επισκέψεις στον χώρο μας.
  • Έχουμε προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του ημερήσιου προγράμματος των πωλητών μας, σεβόμενοι πλήρως τους κανόνες και κατ επέκταση την διασφάλιση της υγείας μας.
  • Στηρίζουμε το κίνημα «Μένουμε στο σπίτι», έχοντας αραιώσει το προσωπικό από τα γραφεία μας, έτσι ώστε ένα μεγάλο ποσοστό να εργάζεται από το σπίτι.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως παρακολουθούμε με προσοχή όλες τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και των κρατικών φορέων, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλότητα στις επιχειρησιακές και τις εμπορικές μας συναλλαγές, προφυλάσσοντας και εξυπηρετώντας πλήρως τους πελάτες μας.

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA ELECTRONICS A.E.: ΤOΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.

Η καινοτομία αποτελεί βασικό συστατικό της βιωσιμότητας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Σε ένα περιβάλλον όπου η τεχνολογία αλλάζει άρδην την καθημερινότητα και ο πελάτης αλλάζει συνεχώς το καταναλωτικ...

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ

Η Φωτοκύκλωση με τους "Φύλακες της Φύσης" ξεκίνησαν, τις θεατρικές παραστάσεις τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας. Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση έδωσαν 4 παραστάσεις στη Νά...

ΔΩΡΕΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Συνεχίζοντας να προσφέρει στη κοινωνία των Χανίων και επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του προσανατολισμό, ο Συνεταιρισμός Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Χανίων, προσέφερε στο «Χαμόγελο του Παι...

Κλείσιμο [X]