ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Για να διασφαλιστεί η υγιεινή των εργαζομένων, των πελατών, αλλά και των συνεργατών μας, λάβαμε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα.

EUROLAMP - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία μας έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που χρειάζονται για την ομαλή λειτουργία της, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), για μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την εξάπλωση του COVID-19 και για μπορέσουμε να προστατεύσουμε την υγεία των συνανθρώπων μας.

Για να διασφαλιστεί η υγιεινή των εργαζομένων, των πελατών, αλλά και των συνεργατών μας, λάβαμε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα που είναι τα εξής:

  • Έχουμε εφαρμόσει όλα τα μέτρα προφύλαξης και των κανόνων υγιεινής στον χώρο της εργασίας μας, όπως είναι οι διαρκείς απολυμάνσεις των χώρων, ο σωστός εξαερισμός των εσωτερικών χώρων με την χρήση των ιονιστών, η χρήση ειδικών γαντιών, μασκών, απολυμαντικών GEL και άλλα.
  • Έχουμε ακυρώσει τα ταξίδια του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού
  • Έχουμε περιορίσει τις προσωπικές μας επαφές, τόσο στους χώρους εργασίας μας, όσο και στους χώρους των πελατών και των συνεργατών μας, με σκοπό την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19.
  • Έχουμε αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες επισκέψεις στον χώρο μας.
  • Έχουμε προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του ημερήσιου προγράμματος των πωλητών μας, σεβόμενοι πλήρως τους κανόνες και κατ επέκταση την διασφάλιση της υγείας μας.
  • Στηρίζουμε το κίνημα «Μένουμε στο σπίτι», έχοντας αραιώσει το προσωπικό από τα γραφεία μας, έτσι ώστε ένα μεγάλο ποσοστό να εργάζεται από το σπίτι.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως παρακολουθούμε με προσοχή όλες τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και των κρατικών φορέων, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλότητα στις επιχειρησιακές και τις εμπορικές μας συναλλαγές, προφυλάσσοντας και εξυπηρετώντας πλήρως τους πελάτες μας.

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΣΔΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Γ. Γραμματέα Ενέργειας Α. Σδούκου, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκε η προοπτική συνεργειών μεταξύ της Περιφέρειας Ατ...

Κλείσιμο [X]