ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η σειρήνα IRIS FSD που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε εμπιστευθεί, εξακολουθεί να αποτελεί ιδανικό συνδυασμό καλαίσθητου σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής, πιστοποιήθηκε με τον ανώτερο βαθμό πιστοποίησης αφού πλέον πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας (Grade 4).

SIGMA SECURITY: H ΣΕΙΡΗΝΑ IRIS FSD ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ GRADE 4

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

Η ύπαρξη ενός συστήματος συναγερμού αποτελεί το μέσο για την ασφάλεια του υπό προστασία χώρου σε περιπτώσεις προσπάθεια παραβίασης/κλοπής.

Τα προϊόντα τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται στα συστήματα ασφαλείας τα οποία είναι υπεύθυνα για την προστασία της περιουσίας και της ζωής των τελικών χρηστών, οφείλουν να έχουν υψηλή αξιοπιστία και να παρουσιάζουν συμμόρφωση σε συγκεκριμένες οδηγίες όπως η EN 50131-1:2006.

Μέσα από αυτή την οδηγία καθορίστηκε και ο χαρακτηρισμός «πιστοποιημένο σύστημα ασφαλείας» ανάλογα με τη βαθμίδα κατηγοριοποίησης.  Ο έλεγχος και η πιστοποίηση των προϊόντων ασφαλείας γίνεται από ανεξάρτητα Ευρωπαϊκά εργαστήρια, τα οποία κατόπιν δοκιμών και εκτενών ελέγχων εκδίδουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά που διασφαλίζουν ότι ο κατασκευαστής είναι πλήρως συμμορφωμένος με την ευρωπαϊκή οδηγία καθώς και ότι το παραγόμενο προϊόν ασφαλείας από αυτόν είναι σύμφωνο με το EN 50131-1:2006.

Οι επίδοξοι εισβολείς (διαρρήκτες) που θα προσπαθήσουν να εισβάλλουν σε ένα χώρο που φυλάσσεται με συστήματα ασφαλείας τα οποία έχουν πιστοποίηση EN 50131-1:2006  αναμένεται να έχουν ανά βαθμίδα:

  • Grade 1:  Λιγότερες γνώσεις και περιορισμένα εργαλεία
  • Grade 2:  Περιορισμένες γνώσεις και μερικά εργαλεία
  • Grade 3:  Γνώση και πλήρες φάσμα εργαλείων
  • Grade 4:  Εξελιγμένες γνώσεις και εργαλεία

Τα προϊόντα με πιστοποίηση EN 50131-1:2006 χρησιμοποιούνται: 

Grade 2:  Οι περισσότερες οικίες και εμπορικά καταστήματα και χώροι χαμηλούν κινδύνου

Grade 3:  Οι περισσότεροι εμπορικοί χώροι και καταστήματα.

Grade 4:  Χώροι υψηλού κινδύνου, όπου, η ασφάλεια έχει τον υψηλότερο παράγοντα σπουδαιότητας.

 

Η σειρήνα IRIS FSD της Sigma Security πιστοποιήθηκε με Grade 4

Πιστοποιημένη Ασφάλεια και αισθητική σε ένα µοναδικό συνδυασµό

Με μεγάλη περηφάνεια και χαρά, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η σειρήνα IRIS FSD που παράγονται από την Sigma Security στην Ελλάδα, υποβλήθηκε προς έλεγχο στον διαπιστευμένο και εξαίρετης φήμης Ευρωπαϊκό Οίκο πιστοποίησης  TREZOR TEST s.r.o. και κατόπιν εξονυχιστικών δοκιμών και εκτενών ελέγχων πιστοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2020,σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές EN 50131-1:2006 κατά Grade 4

Η σειρήνα IRIS FSD που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε εμπιστευθεί, εξακολουθεί να αποτελεί ιδανικό συνδυασμό καλαίσθητου σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής, πιστοποιήθηκε με τον ανώτερο βαθμό πιστοποίησης αφού πλέον πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας (Grade 4).

 

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. XOΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ RSF HELLAS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στα 41 χρόνια λειτουργίας της, παραμένει συνεπής στον βασικό της στόχο, που είναι η υπο...

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντ...

Κλείσιμο [X]