ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η υψηλή αισθητική και η απλότητα των συνδέσεων κάνουν τα φωτιστικά της σειράς COVID LIGHT ιδανικά για οποιοδήποτε χώρο που υπάρχει η αναγκαιότητα σήμανσης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, λόγω της πανδημίας.

COVID LIGHT ΑΠΟ ΤΗΝ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

     H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., εδώ και 41 χρόνια αναπτύσσει και παράγει ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας με γνώμονα την τεχνολογία αιχμής και την καινοτομία.

     Την χρονική αυτή περίοδο η πανδημία του COVID-19 επέφερε μεγάλες αλλαγές στην ζωή μας & στην καθημερινότητά μας. Επιπλέον δημιουργήθηκε η ανάγκη για παραγωγή νέων προϊόντων για να  καλύψουν τις νέες απαιτήσεις. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της ανάγκης η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., ανέπτυξε τη νέα πινακίδα σήμανσης COVID LIGHT. Το νέο προϊόν είναι πινακίδα LED, σήμανσης πληροφόρησης μέτρων ασφαλείας,  που απαρτίζεται από 3 μοντέλα τα οποία ικανοποιούν το σύνολο απαιτήσεων κάθε επαγγελματικού χώρου και γενικότερα χώρων όπου συνωστίζεται κόσμος. Η υψηλή αισθητική και η απλότητα των συνδέσεων κάνουν τα φωτιστικά της σειράς COVID LIGHT ιδανικά για οποιοδήποτε χώρο που υπάρχει η αναγκαιότητα σήμανσης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, λόγω της πανδημίας.

     Το COVID LIGHT έχει λαμπτήρες LED και είναι κατασκευασμένο από Bayblend Fr3010, αλουμίνιο, Plexiglas. Η εγκατάστασή του γίνεται με τρεις τρόπους:

  • Τοποθέτηση σε τοίχο και οροφή
  • Επιτοίχια ή κρεμαστή εγκατάσταση σε ψευδοροφή
  • Πικτογραφήματα μονής όψης με 38m & 42m απόσταση θέασης

Στη συσκευασία περιέχονται 3 πικτογραφήματα διαφορετικής σήμανσης για την κάλυψη των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί. Τα πικτογραφήματα τοποθετούνται με ευκολία πάνω από το διάφανο διαχύτη χωρίς την χρήση κόλλας.

 «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA ELECTRONICS - ΧΟΡΗΓΊΑ ΣΤΗΝ ΟΜAΔΑ PARALYMPICUS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδια...

Η 4Η ΔΙΕΘΝΉΣ ΈΚΘΕΣΗ VERDE-TEC 9 - 11 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2020 ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΊΑΣ

Αναμένεται πιο δυναμική και πληρέστερη από κάθε προηγούμενη! «Τεχνοεκδοτική / T-Press»: Με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια!...

Η KOUVIDIS ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΩΔΙΑΚΉ ΔΙΑΣΎΝΔΕΣΗ ΚΡΉΤΗΣ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ

Oρόσημο για την KOUVIDIS, αποτελεί η συμμετοχή της στο ενεργειακό έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης με την υπόλοιπη Ελλάδα....

Κλείσιμο [X]