ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

OLYMPIA ELECTRONICS A.E.: ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε ο κύκλος τεχνικών σεμιναρίων που διοργανώνει η Olympia Electronics, ενημερώνοντας έτσι τους έλληνες ηλεκτρολόγους και εγκαταστάτες για τις εξελίξεις στον ηλεκτρολογικό κλάδο.
Τα σεμινάρια αυτά λαμβάνουν χώρα τόσο στις εγκαταστάσεις της Olympia Electronics, όσο και των ενδιαφερομένων εταιρειών. Με αυτό το τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε τεχνικούς να ενημερωθούν για τα συστήματα συναγερμού και πυρανίχνευσης της εταιρείας. Δύο πρόσφατα τέτοια παραδείγματα έλαβαν χώρα, με το πρώτο να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα σε συνεργασία με την Astron Electric A.E. -που θα συνεχιστούν με διαφορετικά γκρουπ όλο τον Απρίλιο- και το δεύτερο, στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης, στην εταιρία ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε. που διοργάνωσε τεχνικό σεμινάριο με θέμα: «Παρουσίαση των νέων προιόντων της Olympia Electronics A.E.» που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 από τις 5:00 έως τις 7:00 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν 60 ηλεκτρολόγοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα της Olympia Electronics A.E. και να λάβουν πληροφορίες από τους τεχνικούς μας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δόθηκε στην παρουσίαση του νέου αντικλεπτικού συναγερμού BS-458/KIT, ο οποίος απαντάει στις ανάγκες της αγοράς και δίνει λύσεις στους ηλεκτρολόγους και στους εγκαταστάτες.
Από την Olympia Electronics A.E. παρευρέθηκαν ο κ. Νίκος Αρβανιτίδης, Υπεύθυνος Πωλήσεων Ν. Θεσσαλονίκης και ο Τεχνικός Διευθυντής, κ. Αντώνης Κομπατσιάρης.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. XOΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ RSF HELLAS

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στα 41 χρόνια λειτουργίας της, παραμένει συνεπής στον βασικό της στόχο, που είναι η υπο...

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

Κλείσιμο [X]