ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

Ο ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΏΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΩΝ ΝΟΜΟΎ ΜΑΓΝΗΣΊΑΣ ΕΦΙΣΤΆ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΕ ΌΛΟΥΣ

 

 Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Μαγνησίας εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες, στους επαγγελματίες και στο καταναλωτικό κοινό πως η ενασχόληση με το ρεύμα επιβάλλει την πιστή τήρηση βασικών κανόνων, προϋποθέσεων και μέτρων ασφαλείας! 

Το ρεύμα σκοτώνει! Απόδειξη είναι οι θάνατοι και τα ατυχήματα που καθημερινά συμβαίνουν κατά τόπους. Με μεγάλη λύπη ενημερωθήκαμε για την απώλεια ενός νεαρού ηλεκτρολόγου στην περιοχή του Μεσολογγίου, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια έργων συντήρησης σε φωτοβολταϊκό πάρκο. Αυτό αποτελεί ένα ακόμα περιστατικό που προστίθεται στη λίστα των λυπηρών συμβάντων.  

Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι μόνο πηγή ενέργειας εξυπηρέτησης αλλά και πηγή κινδύνου! Είναι κρίμα να θρηνούμε ανθρώπους, ενώ  γνωρίζουμε την επικινδυνότητα του ηλεκτρικού ρεύματος και οφείλουμε να προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας.  Προσοχή οφείλουν να δείχνουν όχι μόνο οι επαγγελματίες αλλά και οι καταναλωτές! Ειδικά τα περιστατικά ηλεκτροπληξίας είναι αρκετά και συχνά. 

Καλέστε Αδειούχο Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάτη για να είστε ασφαλείς και να προφυλαχθείτε έναντι της ηλεκτροπληξίας αλλά και από κάθε άλλο κίνδυνο που μπορεί να προέλθει από το ηλεκτρικό ρεύμα.  

Μην δελεάζεστε από μη αδειούχους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες, λόγω των χαμηλών τιμών που προσφέρουν για τις υπηρεσίες τους. Η εργασία μη αδειούχων ηλεκτρολόγων εγκαταστατών δεν εγγυάται την ορθή παροχή υπηρεσιών και την χρήση των κατάλληλων πιστοποιημένων υλικών. 

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, διώκονται όποιοι ασκούν το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου,  χωρίς να έχουν την ειδική άδεια του υπουργείου, καθώς και ο αναθέτων σε αυτούς εργασία ηλεκτρολογικής φύσεως και τιμωρούνται, δια ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ή δια ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΜΕΧΡΙ 12 ΜΗΝΩΝ.  

ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΗΜΕΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ έχουν το δικαίωμα να εκτελούν ηλεκτρικές εγκαταστάσεις με προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας ασφάλεια. 

Ζητήστε την επίδειξη της επαγγελματικής άδειας του ηλεκτρολόγου που επιλέγετε! Προστατέψτε τη ζωή σας τη δική σας και των παιδιών σας!  Με το φως των ειδικών! 

Θα μας βρείτε στο τελευταίο φύλλο του τοπικού τύπου και στην ιστοσελίδα μας www.sehmagnisias.gr  

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA ELECTRONICS A.E.: ΤOΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.

Η καινοτομία αποτελεί βασικό συστατικό της βιωσιμότητας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Σε ένα περιβάλλον όπου η τεχνολογία αλλάζει άρδην την καθημερινότητα και ο πελάτης αλλάζει συνεχώς το καταναλωτικ...

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ

Η Φωτοκύκλωση με τους "Φύλακες της Φύσης" ξεκίνησαν, τις θεατρικές παραστάσεις τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας. Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση έδωσαν 4 παραστάσεις στη Νά...

ΔΩΡΕΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Συνεχίζοντας να προσφέρει στη κοινωνία των Χανίων και επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του προσανατολισμό, ο Συνεταιρισμός Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Χανίων, προσέφερε στο «Χαμόγελο του Παι...

Κλείσιμο [X]