ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η σειρά Vigor2927 αποτελείται από ενσύρματους και ασύρματους router που διαθέτουν 2 Gigabit Ethernet θύρες WAN, 5 Gigabit Ethernet θύρες LAN και 2 θύρες USB για σύνδεση είτε 3G/4G/LTE modem (για χρήση ως backup σύνδεσης) είτε κάποιου εκτυπωτή, ενώ σημαντικό χαρακτηριστικό της σειράς είναι ότι η WAN2 μπορεί να μετατραπεί σε LAN προσφέροντας συνολικά 6 GbE θύρες LAN.

DRAYTEK VIGOR 2927: H NEA ΣΕΙΡΑ LOAD-BALANCING ROUTER EINAI ΕΔΩ!

Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει τη νέα σειρά Dual-WAN load balancing router, Vigor2927, ειδικά σχεδιασμένη για δίκτυα SMB.

Η σειρά Vigor2927 αποτελείται από ενσύρματους και ασύρματους router που διαθέτουν 2 Gigabit Ethernet θύρες WAN, 5 Gigabit Ethernet θύρες LAN και 2 θύρες USB για σύνδεση είτε 3G/4G/LTE modem (για χρήση ως backup σύνδεσης) είτε κάποιου εκτυπωτή, ενώ σημαντικό χαρακτηριστικό της σειράς είναι ότι η WAN2 μπορεί να μετατραπεί σε LAN προσφέροντας συνολικά 6 GbE θύρες LAN. Οι θύρες WAN μπορούν να ρυθμιστούν είτε σε Load Balancing mode, το οποίο είναι μονίμως ενεργό, είτε σε Fail over mode, το οποίο ενεργοποιείται μόνο σε περίπτωση που χαθεί η σύνδεση ή υπάρχει αυξημένο φορτίο στην πρωταρχική σύνδεση.

Τα ασύρματα μοντέλα Vigor2927ac και Vigor2927Vac είναι πρωτοκόλλου 802.11ac Wave 2, ενώ οι 2 θύρες FXS του Vigor2927Vac συνδυάζουν την ασύρματη σύνδεση με την υποστήριξη VoIP. Στα πλούσια χαρακτηριστικά της σειράς περιλαμβάνονται η δημιουργία έως 50 VPN, VPN trunking και ευέλικτη διαχείριση των LAN θυρών βάσει 802.1q tags και διευθύνσεων MAC.

Για την αποφυγή υπερφόρτωσης του δικτύου, η σειρά Vigor2927 διαθέτει χαρακτηριστικά ασφαλείας μέσω QoS με Voice VLAN και Surveillance VLAN για την αυτόματη ανίχνευση του traffic των κλήσεων και του video με βέλτιστο διαμοιρασμό αυτών. Σε επίπεδο ασφαλείας, έχουν ενσωματωμένο object-based και SPI firewall, μηχανισμό πρόληψης DoS/DDoS επιθέσεων και content filtering, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό, πλήρως αξιόπιστο και ευέλικτο δίκτυο.

Επιπλέον, οι router της σειράς Vigor2927 προσφέρουν κεντρική διαχείριση έως 10 switch και έως 20 access point της DrayTek, λειτουργώντας έτσι και ως AP controller.

Η σειρά Vigor2927 είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.

 

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

OLYMPIA ELECTRONICS A.E.: ΤOΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.

Η καινοτομία αποτελεί βασικό συστατικό της βιωσιμότητας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Σε ένα περιβάλλον όπου η τεχνολογία αλλάζει άρδην την καθημερινότητα και ο πελάτης αλλάζει συνεχώς το καταναλωτικ...

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ

Η Φωτοκύκλωση με τους "Φύλακες της Φύσης" ξεκίνησαν, τις θεατρικές παραστάσεις τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας. Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση έδωσαν 4 παραστάσεις στη Νά...

ΔΩΡΕΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Συνεχίζοντας να προσφέρει στη κοινωνία των Χανίων και επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του προσανατολισμό, ο Συνεταιρισμός Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Χανίων, προσέφερε στο «Χαμόγελο του Παι...

Κλείσιμο [X]