ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

VIOKEF

ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες κατασκευής φωτιστικών και διακοσμητικού γυαλιού στην Ελλάδα, η VIOKEF ιδρύθηκε το 1954. Με εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τα 30.000 τετραγωνικά μέτρα, συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, απολαμβάνει σήμερα την επιτυχία μίας ισχυρής εταιρείας με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο.

Η πολύχρονη παράδοση στην κατασκευή χειροποίητου γυαλιού συνυπάρχει με τις πιο σύγχρονες μεθόδους κατασκευής φωτιστικών. Τα προϊόντα της εξάγονται σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστά για την υψηλή αισθητική τους και την ποιότητα κατασκευής τους.

 Η VIOKEF, σήμερα προμηθεύει τα καταστήματα φωτισμού με περισσότερα από 2.500 διαφορετικά προϊόντα τα οποία έχει δημιουργήσει και τυποποιήσει μελετώντας τις ανάγκες της αγοράς και παρακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις του φωτισμού στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

photo_1

Παρακολουθώντας στενά τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς, η VIOKEF αναπτύσσει τα προϊόντα της σε τέσσερις εξειδικευμένους τομείς:

  • VIOKEF lighting: Ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού για όλους τους χώρους
  • VIOKEF hotel line: Συλλογές φωτιστικών για ξενοδοχειακούς χώρους
  • VIOKEF glassworks: Υαλουργικά προϊόντα
  • VIOKEF objects: Διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα από χειροποίητο γυαλί

 Η VIOKEF σήμερα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προτάσεις φωτισμού για τις σύγχρονες οικιακές και επαγγελματικές μονάδες. Η collection VIOKEF lighting αποτελείται από ολοκληρωμένες σειρές φωτιστικών, εργονομικά σχεδιασμένων για όλες τις φωτιστικές σας ανάγκες.

Τα προϊόντα κάθε σειράς είναι αποτέλεσμα μίας διαδικασίας που ξεκινά από λεπτομερή σχεδιασμό και υλοποιείται μέσα από σύγχρονες παραγωγικές μεθόδους, ενώ ολοκληρώνεται από σειρά ελέγχων σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Ευαισθητοποιημένη όσο ποτέ στα θέματα περιβάλλοντος και οικονομίας κατασκευάζει τα προϊόντα της υιοθετώντας ότι πιο σύγχρονο υπάρχει παγκοσμίως σε τεχνολογία, μεθόδους και συστήματα παραγωγής, συσκευασίας και ποιοτικού έλεγχου.

Το περιβάλλον και η εξοικονόμηση ενεργείας αποτελεί το βασικό καθοδηγητή της VIOKEF στη δημιουργία φωτιστικών που να επιδέχονται λαμπτήρες νέων τεχνολογιών για χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Επιλέγοντας λοιπόν ως προϋπόθεση της για την κατασκευή φωτιστικών την εξοικονόμηση ενεργείας  επενδύει όλο ένα και περισσότερο στην τεχνολογία Led.

Δείγμα της νέας αυτής τάσης είναι η  δημιουργία της collection Dome, με λιτή και διαχρονική σχεδίαση η οποία αποτελεί τη πρόταση της VIOKEF στον φωτισμό.

Το φωτιστικό αυτό, το οποίο είναι κατάλληλο τόσο για κύριο όσο και για διακοσμητικό φωτισμό, διαθέτει  ένα επαναστατικό, καινοτόμο σύστημα, το οποίο φέρνει νέα εποχή στον φωτισμό. Κορυφαία εξοικονόμηση, απεριόριστη διάρκεια ζωής, εξαιρετική ποιότητα φωτός  και ψηφιακές ευκολίες είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά του. 

Με LED ισχύος 16Watt απόδοση φωτισμού 1300 Lumen αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κάθε  χώρο. Εφοδιασμένο με μηχανισμό RGB ο οποίος διαθέτει ρύθμιση θερμοκρασίας λευκού χρώματος  και ρύθμιση φωτεινότητας, μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε με απόλυτη ακρίβεια ανάλογα με τη διάθεση μας και τις ανάγκες του  χώρο μας την ένταση αλλά και το χρωματισμό του φωτός (μέσα από δώδεκα προεπιλεγμένα χρώματα).

 

Συγκριτικό πλεονέκτημα
 

Βασικό μέλημα της VIOKEF είναι η προσφορά πρωτοποριακών και ανταγωνιστικών λύσεων που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα οικονομικά δεδομένα, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο τη βέλτιστη σχέση ποιότητας τιμής τόσο στον απλό καταναλωτή όσο και προς τον επαγγελματία του τουριστικού κλάδου.

Ως κατασκευαστική εταιρεία φωτιστικών, έχει τη δυνατότητα, πέραν των τυποποιημένων προϊόντων του καταλόγου της, να προχωρεί σε οποιαδήποτε αλλαγή, τροποποίηση ή ειδική κατασκευή ζητηθεί. Αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την καθιστά πρωτοπόρο στο χώρο του φωτισμού, εδραιώνοντάς την ως ξενοδοχειακή επιλογή.

Ο σωστός επαγγελματικός φωτισμός είναι άμεσα συνδεδεμένος με το βιοτικό επίπεδο και την ποιότητα ζωής μας. Με τον κατάλληλο φωτισμό αναδεικνύεται το αρχιτεκτονικό ύφος και προβάλλονται οι λεπτομέρειες που μας προσφέρουν αισθητική απόλαυση. Συνδυάζοντας σωστά φως και σκιά, αναδεικνύει τις αρετές ενός χώρου, καλύπτει τις πιθανές μικρές ατέλειες, του δίνει ζωντάνια, κάνοντάς τον ζεστό και φιλόξενο.

Ένα από τα τελευταία project της VIOKEF είναι και το ξενοδοχείο Olympic Palace στη Ρόδο το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως.

Στη reception του ξενοδοχείου έχει τοποθετηθεί ένα πλήθος ειδικών κατασκευών ύψους 2 μέτρων με χειροποίητα γυαλιά τετράγωνα κ στρογγυλά, σε ασημί και χρυσό decoration τα οποία αιωρούνται σε διάφορα ύψη.

Η επιλογή αυτή ταιριάζει αρμονικά στην είσοδο του ξενοδοχείου και την αναδεικνύει προσδίδοντας της έναν αέρα πολυτέλειας , υπηρετώντας άριστα τον σκοπό της εταιρίας που σε κάθε περίπτωση δεν είναι άλλος από την παροχή ενός συνόλου προϊόντων υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών.

 

 

ΣΑΛΟΝΙ-ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Μαγνητίζει το βλέμμα ο λιτός γραμμικός φωτισμός σε εξοχική κατοικία της Μυκόνου. Άμεσοι και έμμεσοι φωτισμοί στην υπηρεσία ενός μίνιμαλ αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου....

H ΒΙΛΑ ΣΑΛΓΚΑΡΟΥ «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Ομάδα τελειόφοιτων σπουδαστών του μεταπτυχιακού προγράμματος «Σχεδιασμός Φωτισμού» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου «μεταμόρφωσαν» τη βίλα Σαλίγκαρου, ένα δημοτικό κτίριο στο Δήμο Παπάγου - Χολαργ...

ΈΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Νέα πνοή σε ένα κτίριο-τοπόσημο στο Φρούριο της Λάρισας έδωσε η συνεργασία τριών αρχιτεκτόνων με την εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού Gero....

Κλείσιμο [X]