ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

SMARTSTRUXURE ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Η Schneider Electric, παρουσίασε την εφαρμογή SmartStruxure, μια λύση σχεδιασμένη με στόχο να μεγιστοποιεί την ενεργειακή απόδοση των κτιριακών εγκαταστάσεων και να μειώνει τα αντίστοιχα λειτουργικά κόστη για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής ενός κτιρίου. Αποτελείται από έναν συνδυασμό hardware και software, ο οποίος συνοδεύεται από τις απαραίτητες υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης και συντήρησης, ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματική διαχείριση της ενέργειας και η καλή ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Η λύση SmartStruxure «σπάει» τα παραδοσιακά στενά πλαίσια πληροφόρησης και, μέσω του web, παρέχει ολοκληρωμένα στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, μέσα από τη χρήση προηγμένων γραφικών, εφαρμογών για κινητά, οπτικής απεικόνισης για τη χρονική εξέλιξη διαφόρων μεγεθών, και εμπεριστατωμένων αναφορών. 

Μπορεί να αναπτυχθεί  με τη χρήση ανοικτών πρωτοκόλλων δικτύωσης και επικοινωνίας  LON®, BACnet®, Modbus®, Web Services και EcoStruxure Web Services της Schneider Electric. Επίσης, η λύση SmartStruxure προσφέρει άπειρες δυνατότητες προηγμένων υπηρεσιών για κτιριακές εγκαταστάσεις, όπως η αυτόματη ανάλυση της χρήσης του μηχανολογικού εξοπλισμού και η βελτιστοποίηση των λειτουργιών ενός κτιρίου.

Βασίζεται στο λογισμικό StruxureWare Building Operation και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρακολούθησης, ελέγχου και διαχείρισης της ψύξης, της θέρμανσης, του κλιματισμού, της παροχής ισχύος, του φωτισμού και άλλων κρίσιμων συστημάτων ενός κτιρίου. Διαθέτει ένα σύγχρονο και ελκυστικό interface, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές προτιμήσεις κάθε χρήστη, ενώ μπορεί να συνδεθεί εύκολα με άλλες εφαρμογές StruxureWare και να δημιουργήσει εξειδικευμένα πακέτα λογισμικού (suites), προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες συγκεκριμένων τμημάτων της αγοράς. Χάρη στην υποστήριξη των EcoStruxure Web Services, οι σουίτες αυτές λειτουργούν ως μια επεκτάσιμη πλατφόρμα, στην οποία ενοποιούνται ορισμένες εφαρμογές/κλειδιά για κάθε επίπεδο μιας επιχείρησης.

Είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων. Αποτελεί ένα τμήμα της ευρύτερης αρχιτεκτονικής EcoStruxure της Schneider Electric, με βάση την οποία διασυνδέονται πληροφοριακά και λειτουργικά οι λύσεις στα πέντε πεδία εξειδίκευσης (domains) – ενέργειας και ισχύος, datacenter, παραγωγικής διαδικασίας και βιομηχανικού ελέγχου, διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων, και φυσικής προστασίας – μέσα από μια ανοικτή και ευέλικτη πλατφόρμα που εξασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση επενδυτικού κεφαλαίου (CapEx) καθώς και λειτουργικών κεφαλαίων (OpEx).

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

EUROLAMP: ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Νέα σχέδια σε φωτιστικά εσωτερικού χώρου προτείνει η γνωστή εταιρεία EUROLAMP. Μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας που γοητεύουν τον καταναλωτή....

DEVOLO ACCESS POINT ONE: ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ «ΠΟΡΤΕΣ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ INTERNET

Streaming 4K βίντεο, online gaming με φίλους και σερφάρισμα στο Internet: μια σταθερή, αστραπιαία σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία....

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ACTI9 IC40

Η Schneider Electric, εταιρεία που δραστηροποιείται στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη λύση EcoStruxure ready – τη νέα σειρά Acti9...

Κλείσιμο [X]