ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΣΕΙΡΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΩΝ LED

Η Cosmotronic ® - Α.Παλυβός & Σια Ο.Ε. εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά τη σειρά τροφοδοτικών led LCM-40(DA)/60(DA) της εταιρίας «Mean Well», της οποίας αποτελεί επίσημο διανομέα για την Ελλάδα.
Η σειρά LCM-40(DA)/60(DA) έχει τάση εισόδου 180~295VAC και μεγάλο εύρος ρεύματος και τάσης εξόδου που γίνεται με επιλογή μέσω χειροκίνητου ηλεκτρικού διακόπτη.
Η σειρά LCM-40(DA)/60(DA) έχει ενσωματωμένη λειτουργία PFC και παρέχει προστασία από βραχυκύκλωμα/ υπέρταση/ υπερθέρμανση, διαθέτοντας παράλληλα ψύξη με ελεύθερη συναγωγή του αέρα.
Τα μοντέλα LCM-40/60 έχουν dimming λειτουργία με PWM και 0-10Vdc και τα μοντέλα LCM-40DA/60DA έχουν dimming λειτουργία με πρωτόκολλο DALI και push dimming.
Υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού έως 10 τροφοδοτικών και το μέγιστο μήκος του καλωδίου από το πρώτο έως το τελευταίο τροφοδοτικό είναι 15 μέτρα για το LCM-40 και αντιστοίχως 20 μέτρα για τα LCM-40DA, LCM-60, LCM-60DA.
Τα τροφοδοτικά LCM-40(DA)/60(DA) αποτελούν εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές φωτισμού led σε εσωτερικό χώρο, προσφέροντας παράλληλα αξιοπιστία αφού παρέχεται εγγύηση 3 χρόνων από το εργοστάσιο.

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

EUROLAMP: ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Νέα σχέδια σε φωτιστικά εσωτερικού χώρου προτείνει η γνωστή εταιρεία EUROLAMP. Μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας που γοητεύουν τον καταναλωτή....

DEVOLO ACCESS POINT ONE: ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ «ΠΟΡΤΕΣ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ INTERNET

Streaming 4K βίντεο, online gaming με φίλους και σερφάρισμα στο Internet: μια σταθερή, αστραπιαία σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία....

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ACTI9 IC40

Η Schneider Electric, εταιρεία που δραστηροποιείται στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη λύση EcoStruxure ready – τη νέα σειρά Acti9...

Κλείσιμο [X]