ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Στιγμιότυπο από τον χαιρετισμό του κ. Μαρίνου Κωνσταντακάτου. Πρόεδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της «Αφοί Κωνσταντακάτου». Στα αριστερά του ο κ. Δημήτρης Μουστάκας Πρόεδρος του ΣΕΕΗ Πειραιά και στα δεξιά του ο κ. Ανδρέας Κασινάκης, Δ/νων Σύμβουλος της Βιομηχανίας Ηλεκτρολογικού Υλικού και Πλαστικού «Kassinakis».

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 17 Απριλίου 2013, το κατάστημα της «Αφοί Κωνσταντακάτου» στον Πειραιά επί της οδού Παλαμηδίου 7, ανακαινισμένο πλήρως,  υποδέχτηκε πελάτες, συνεργάτες καθώς και το προεδρείο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Πειραιά (Σ.Ε.Ε.Η.Π). Εκ μέρους της «Αφοί Κωνσταντακάτου» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μαρίνος Κωνσταντακάτος αφού καλωσόρισε όλους του προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία μίλησε για το στρατηγικό ενδιαφέρον της επιχείρησης στην περιοχή του Πειραιά.


Στον ίδιο άξονα κινήθηκε και η ομιλία του κ. Ανδρέα Κασινάκη, Διευθύνοντα Συμβούλου της Βιομηχανίας Ηλεκτρολογικού Υλικού «Κασινάκης», ο οποίος αναφέρθηκε στην συνεργασία των δύο εταιρειών στον τομέα του πλαστικού και του ηλεκτρολογικού υλικού και στο ιστορικό κατάστημα της «Αφοί Κωνσταντακάτου» στο Πειραιά. Ξεχωριστή σημασία είχε ο θερμός χαιρετισμός του Προέδρου των Ηλεκτρολόγων του Πειραιά, κ. Δημήτρη Μουστάκα με έμφαση στις σχέσεις εμπιστοσύνης που διατηρεί η εταιρεία με όλους τους ηλεκτρολόγους της περιοχής όλα αυτά τα χρόνια. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρουσίαση των νέων υλικών της εταιρείας «Κασινάκης».
Τέλος, στελέχη της εταιρείας μίλησαν αναλυτικά για τις εξειδικευμένες εφαρμογές τους και απάντησαν σε απορίες των παρευρισκομένων.

Τα μέλη της Διοίκησης και  στελέχη των εταιρειών «Αφοί Κωνσταντακάτου» και «Kassinakis».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]