ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Στιγμιότυπο από τον χαιρετισμό του κ. Μαρίνου Κωνσταντακάτου. Πρόεδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της «Αφοί Κωνσταντακάτου». Στα αριστερά του ο κ. Δημήτρης Μουστάκας Πρόεδρος του ΣΕΕΗ Πειραιά και στα δεξιά του ο κ. Ανδρέας Κασινάκης, Δ/νων Σύμβουλος της Βιομηχανίας Ηλεκτρολογικού Υλικού και Πλαστικού «Kassinakis».

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 17 Απριλίου 2013, το κατάστημα της «Αφοί Κωνσταντακάτου» στον Πειραιά επί της οδού Παλαμηδίου 7, ανακαινισμένο πλήρως,  υποδέχτηκε πελάτες, συνεργάτες καθώς και το προεδρείο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Πειραιά (Σ.Ε.Ε.Η.Π). Εκ μέρους της «Αφοί Κωνσταντακάτου» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μαρίνος Κωνσταντακάτος αφού καλωσόρισε όλους του προσκεκλημένους και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία μίλησε για το στρατηγικό ενδιαφέρον της επιχείρησης στην περιοχή του Πειραιά.


Στον ίδιο άξονα κινήθηκε και η ομιλία του κ. Ανδρέα Κασινάκη, Διευθύνοντα Συμβούλου της Βιομηχανίας Ηλεκτρολογικού Υλικού «Κασινάκης», ο οποίος αναφέρθηκε στην συνεργασία των δύο εταιρειών στον τομέα του πλαστικού και του ηλεκτρολογικού υλικού και στο ιστορικό κατάστημα της «Αφοί Κωνσταντακάτου» στο Πειραιά. Ξεχωριστή σημασία είχε ο θερμός χαιρετισμός του Προέδρου των Ηλεκτρολόγων του Πειραιά, κ. Δημήτρη Μουστάκα με έμφαση στις σχέσεις εμπιστοσύνης που διατηρεί η εταιρεία με όλους τους ηλεκτρολόγους της περιοχής όλα αυτά τα χρόνια. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρουσίαση των νέων υλικών της εταιρείας «Κασινάκης».
Τέλος, στελέχη της εταιρείας μίλησαν αναλυτικά για τις εξειδικευμένες εφαρμογές τους και απάντησαν σε απορίες των παρευρισκομένων.

Τα μέλη της Διοίκησης και  στελέχη των εταιρειών «Αφοί Κωνσταντακάτου» και «Kassinakis».

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]