ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ DESIGN

Η περασμένη χρονιά ήταν η χρονιά ρεκόρ για την ΑΒΒ, καθώς απέσπασε 15 βραβεία design από ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς για τα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής σχεδίασης και αισθητικής προϊόντα που διαθέτει.
Η φιλοσοφία σχεδιασμού προϊόντων βάσει υψηλής αισθητικής και εξαιρετικού design είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας και το αδιαμφισβήτητο  ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ΑΒΒ. Τα συστήματα ελέγχου εξώθυρας ABB-Welcome®, το φωτιστικό LED iceLight®, οι ανιχνευτές κίνησης MasterLINE, ο διακόπτης ΑΒΒ-priOn® και η οθόνη αφής ABB-ComfortTouch® είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα – λύσεις που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν.
Με 13 βραβεία από μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους οργανισμούς διεθνώς για την αξιολόγηση του design, όπως “red dot design award 2012”, “iF product design award 2012”, “Interior Innovation Award 2012”, “universal design consumer favorite 2012” και “deutsche Designer Award 2012”,  η καινοτομική σειρά οθονών αφής και θυροτηλεφώνων ABB-Welcome® αναμφίβολα αναδείχθηκε σε προϊόν της χρονιάς για το 2012.
Στο διακόπτη ABB-priOn® και την οθόνη αφής ABB-ComfortTouch®, λύσεις της ΑΒΒ για το Έξυπνο Σπίτι, απονεμήθηκε επίσης το βραβείο “red dot design award 2012”, για την εξαιρετική σχεδίαση και απαράμιλλη αισθητική τους.
Τέλος, ο διεθνούς φήμης αναγνωρισμένος αρχιτέκτονας Hadi Teherani σχεδίασε ειδικά για την ΑΒΒ το καινοτομικό φωτιστικό LED iceLight® και τη νέα αισθητικά μοναδικά σειρά ανιχνευτών κίνησης MasterLINE, σειρά που έχει επίσης αποσπάσει το “red dot design award 2012”.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

ELEC-TEC FORUM

Παράλληλα με την έκθεση θα εξελιχθεί ένας συνεδριακός μαραθώνιος, το Elec-tec Forum 2020, που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβ...

ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ELEC-TEC: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ

Mε τα φώτα στραμμένα στην 3η Διεθνή ΄Εκθεση Elec –tec το ΜEC Παιανίας θα μετατραπεί για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, ...

Κλείσιμο [X]