ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Από την Olympia Electronics A.E. παρευρέθηκαν οι κύριοι: Δημήτριος Λακασάς, Νίκος Αρβανιτίδης, Παντελής Αντάρ και Διονύσης Λακασάς.

H OLYMPIA ELECTRONICS ΣΤΗ «FIREX 2013»

Η Διεθνής Έκθεση «FIREX 2013», μία από τις σημαντικότερες κλαδικές εκθέσεις, άνοιξε τις πύλες της στο κοινό στις 13 – 16 Μαΐου 2013 στο Birmingham της Αγγλίας. Η έκθεση FIREX φιλοξένησε μεγάλο αριθμό εταιρειών ηλεκτρολογικού υλικού από την Ευρώπη αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Olympia Electronics, η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει το παρόν στην συγκεκριμένη έκθεση συμμετείχε επιτυχώς, παρουσιάζοντας τα νέα καινοτόμα προϊόντα της στις καλύτερες ανταγωνιστικές τιμές. Η συμμετοχή της εταιρείας ήταν εντυπωσιακή με το ιδιαίτερα μοντέρνο της περίπτερο και με την παρουσίαση των νέων προϊόντων της που καλύπτουν τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς στον χώρο του συναγερμού και του φωτισμού ασφαλείας. Το περίπτερο της επισκέφθηκαν πολυάριθμοι πελάτες, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και την χρήση των νέων της προϊόντων. Κατά την διάρκεια της FIREX 2013 παρουσιάστηκε η νέα σειρά του αντικλεπτικού συναγερμού, ενώ τα προϊόντα φωτισμού ασφαλείας της Olympia Electronics επιλέχθηκαν από την εταιρεία ZARA – UK  για την εγκατάστασή τους στα καταστήματα της αλυσίδας της στην Αγγλία.

Έχοντας ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του κόσμου και στην προσπάθειά της να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους εμπορικούς της ορίζοντες, συνεχίζει το ανοδικό της έργο με το να παράγει «υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στην πιο ανταγωνιστική τιμή και με το να συμμετέχει στα σημαντικότερα διεθνή γεγονότα του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού, έχοντας πάντοτε πελατοκεντρικό προσανατολισμό.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]