ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Από την Olympia Electronics A.E. παρευρέθηκαν οι κύριοι: Δημήτριος Λακασάς, Νίκος Αρβανιτίδης, Παντελής Αντάρ και Διονύσης Λακασάς.

H OLYMPIA ELECTRONICS ΣΤΗ «FIREX 2013»

Η Διεθνής Έκθεση «FIREX 2013», μία από τις σημαντικότερες κλαδικές εκθέσεις, άνοιξε τις πύλες της στο κοινό στις 13 – 16 Μαΐου 2013 στο Birmingham της Αγγλίας. Η έκθεση FIREX φιλοξένησε μεγάλο αριθμό εταιρειών ηλεκτρολογικού υλικού από την Ευρώπη αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Olympia Electronics, η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει το παρόν στην συγκεκριμένη έκθεση συμμετείχε επιτυχώς, παρουσιάζοντας τα νέα καινοτόμα προϊόντα της στις καλύτερες ανταγωνιστικές τιμές. Η συμμετοχή της εταιρείας ήταν εντυπωσιακή με το ιδιαίτερα μοντέρνο της περίπτερο και με την παρουσίαση των νέων προϊόντων της που καλύπτουν τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς στον χώρο του συναγερμού και του φωτισμού ασφαλείας. Το περίπτερο της επισκέφθηκαν πολυάριθμοι πελάτες, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και την χρήση των νέων της προϊόντων. Κατά την διάρκεια της FIREX 2013 παρουσιάστηκε η νέα σειρά του αντικλεπτικού συναγερμού, ενώ τα προϊόντα φωτισμού ασφαλείας της Olympia Electronics επιλέχθηκαν από την εταιρεία ZARA – UK  για την εγκατάστασή τους στα καταστήματα της αλυσίδας της στην Αγγλία.

Έχοντας ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του κόσμου και στην προσπάθειά της να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους εμπορικούς της ορίζοντες, συνεχίζει το ανοδικό της έργο με το να παράγει «υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στην πιο ανταγωνιστική τιμή και με το να συμμετέχει στα σημαντικότερα διεθνή γεγονότα του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού, έχοντας πάντοτε πελατοκεντρικό προσανατολισμό.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]