ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πάρο τεχνική ημερίδα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Pandrossos», με θέμα: «Αντικεραυνική Προστασία και Τεχνική ΚΝΧ».

Οργανωτές της παρουσίασης ήταν η εταιρεία ΑΣΤΡΟΝ ELECTRIC σε συνεργασία με την εταιρεία αντικεραυνικής προστασίας REYCAP και τον Τοπικό Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος  του συνδέσμου των ηλεκτρολόγων κ. Αλέξανδρος Καρποδίνης, ενώ στην συνέχεια χαιρέτησε ο Γενικός Διευθυντής της ΑΣΤΡΟΝ ELECTRIC κ. Ιωάννης Μητρόπουλος.

Οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν για την RAYCAP από τον κ. Δημήτριο Κακλαμάνο και για την Τεχνική ΚΝΧ από τον κ. Στέφανο Τουλόγλου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την ενημέρωση και  έθεσαν τα ερωτήματά τους στους ομιλητές.

Στο τέλος της παρουσίασης ακολούθησε γεύμα σε ευχάριστο κλίμα  και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους σε μία νέα παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΑΕΗΠ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ «Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Μετά τις αρχαιρεσίες του ΣAEHΠ Αμαλιάδας «Ο Δημόκριτος» που πραγματοποιήθηκαν την 22 Ιουλίου 2020, εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα...

Σ.Ε.Η.Ν.Α "Ο ΘΑΛΗΣ" ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 27/07/2020 συνάντηση του Δ.Σ. του Σ.E.H.N.A «Ο ΘΑΛΗΣ» με τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας κ.Λάμπρο Δημητρογιάννη...

Κλείσιμο [X]