ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Από αριστερά, διακρίνονται οι κ.κ. Σαρρής Γεώργιος (μέλος επιτροπής ΕΛΟΤ ΤΕ 82), Μπροκαλάκης Ιωάννης (Πρόεδρος Σ.Ε.ΗΛ.Χ.), Μήτσης Μιχαήλ (Μηχανικός Τμήματος Πωλήσεων ΕΛΕΜΚΟ) και Βαλυράκης Γεώργιος (Μηχανικός Τμήματος Πωλήσεων ΕΛΕΜΚΟ).

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΗΛΧ - ΕΛΕΜΚΟ

Ο Συνεταιρισμός Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Χανίων (Σ.Ε.ΗΛ.Χ.), παραμένοντας συνεπής στη συνεχή ενημέρωση των πελατών και συνεργατών του για τις σύγχρονες τάσεις στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα νέα προϊόντα του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, πραγματοποίησε στις 22 Απριλίου 2013 παρουσίαση σε συνεργασία με την εταιρία ΕΛΕΜΚΟ ΑΒΕΕ με κεντρικά θέματα:

  • Την εσωτερική και εξωτερική αντικεραυνική προστασία.
  • Την προστασία από κρουστικές υπερτάσεις και ισοδύναμες συνδέσεις.
  • Τα συστήματα γείωσης με στόχο την αποτελεσματική αντικεραυνική προστασία.
  • Τον έλεγχο και τις μεθόδους μετρήσεων των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Στην ομάδα των εισηγητών συμμετείχε ο κ. Γεώργιος Σαρρής, μέλος της επιτροπής ΕΛΟΤ ΤΕ 82, ο οποίος και ανέπτυξε καίρια θέματα της ηλεκτρολογικής νομοθεσίας, παρουσιάζοντας τόσο θεωρητικές προσεγγίσεις, όσο και πρακτικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και οι καταναλωτές.
Η εκδήλωση έλαβε τον πρωτότυπο χαρακτήρα της συνδιοργάνωσης με σημαντικούς φορείς επαγγελματιών, οι οποίοι είναι οι εξής:

  • Τ.Ε.Ε. - Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Παράρτημα Χανίων).
  • Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. - Επαγγελματική & Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών.
  • Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων (Παράρτημα Χανίων).
  • Σ.Η.Ε.Ν.Χ. – Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Χανίων.

 

Εικόνα της αίθουσας με πλήθος επαγγελματιών μηχανικών, μηχανολόγων και ηλεκτρολόγων να παρακολουθούν την παρουσίαση της εταιρίας ΕΛΕΜΚΟ.

Η ενεργοποίηση των προαναφερθέντων φορέων λειτούργησε καταλυτικά στη συμμετοχή περισσοτέρων από 120 Μηχανικών, Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Κρήτη και βοήθησε στη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για σύγχρονα θέματα που άπτονται των συστημάτων γείωσης, προστασίας και ελέγχου εγκαταστάσεων.
Η επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης δημιούργησε σημαντικές προϋποθέσεις ώστε ο Συνεταιρισμός Ηλεκτρολόγων Χανίων  να αποτελέσει τον πυρήνα ενδυνάμωσης της συνεργασίας των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρολογικό χώρο και να ενισχύσει το τεχνικό υπόβαθρο των συνεργατών του.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΛΕΜΕ "ΟΧΙ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ

Λίγες ημέρες μετά την πραγματοποίηση της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΠΟΣΕΗ στη Θεσσαλονίκη, ο «Η» απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΣΕΗ Κορινθίας κ. Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο, άνθρωπο με πολυετή...

ΣΕΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Βαθιά θλίψη για την εθνική τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, θερμά συλλυπητήρια τις οικογένειες των νεκρών και αμέριστη συμπαράσταση στους πληγέντες, τραυματίες και πυροπαθείς, εκφράζει ...

ΣΕΗΕΜΛ: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Επιμόρφωση για τα μέλη του οργάνωσε ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, στις 11 Ιουνίου, σε συνεργασία με την εταιρεία Legrand. Την τεχνική ενημέρωση που αφορούσε το σύσ...

Κλείσιμο [X]