ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

Η Schneider Electric και η Amaury Sport Organisation ανακοίνωσαν τη συμφωνία συνεργασίας τους στο πλαίσιο του Μαραθωνίου του Παρισιού, με την οποία η Schneider Electric γίνεται ο πρώτος χορηγός τίτλου της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Η εκκίνηση του Schneider Electric Paris Marathon πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου, στα Ηλύσια Πεδία.
Με τη συμφωνία διάρκειας τεσσάρων ετών, η Schneider Electric, εντάσσεται στον κύκλο των εταιρειών που έχουν χρησθεί επίσημοι χορηγοί Μαραθωνίων. Επιθυμία της εταιρείας ήταν να καταστήσει το Μαραθώνιο Schneider Electric Paris Marathon μία μοναδική εμπειρία για όλους όσους συμμετείχαν, και παράλληλα να τον κάνει τόπο συνάντησης των εργαζομένων και των πελατών της, οι οποίοι θα μπορούν να ταξιδέψουν στο Παρίσι για να καλύψουν τη μυθική απόσταση των 42,195 km.
Ανάμεσα στους φετινούς συμμετέχοντες από την πλευρά της εταιρείας, υπήρχαν και τρεις συμμετοχές από τη Schneider Electric Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, κ. Marc Pelletier. Ο κ. Marc Pelletier δήλωσε σχετικά “Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτή την πρωτοβουλία της εταιρείας και φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε εκπροσώπηση από την Ελλάδα ως γενέτειρα του συγκεκριμένου αθλήματος. Στόχος μας να αποδείξουμε πώς όλοι μαζί σε αυτή την κούρσα μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την ενέργειά μας.”
Χάρη στη Schneider Electric, οι διοργανωτές του Schneider Electric Paris Marathon είχαν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν νέες τεχνολογίες σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και να διοργανώσουν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΣΕΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εορτασμός Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ενόψει του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στις 8...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Ν. Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» εύχεται σε όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες του ηλεκτρολογικού κλάδου υγεία, χαρά και δημιουργικότητα,...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΕΗΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, αναγνωρίζοντας τόσο την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όσο και την επιτακτική ανάγκη να διατηρούμε την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί...

Κλείσιμο [X]