ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ

Η Schneider Electric και η Amaury Sport Organisation ανακοίνωσαν τη συμφωνία συνεργασίας τους στο πλαίσιο του Μαραθωνίου του Παρισιού, με την οποία η Schneider Electric γίνεται ο πρώτος χορηγός τίτλου της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Η εκκίνηση του Schneider Electric Paris Marathon πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου, στα Ηλύσια Πεδία.
Με τη συμφωνία διάρκειας τεσσάρων ετών, η Schneider Electric, εντάσσεται στον κύκλο των εταιρειών που έχουν χρησθεί επίσημοι χορηγοί Μαραθωνίων. Επιθυμία της εταιρείας ήταν να καταστήσει το Μαραθώνιο Schneider Electric Paris Marathon μία μοναδική εμπειρία για όλους όσους συμμετείχαν, και παράλληλα να τον κάνει τόπο συνάντησης των εργαζομένων και των πελατών της, οι οποίοι θα μπορούν να ταξιδέψουν στο Παρίσι για να καλύψουν τη μυθική απόσταση των 42,195 km.
Ανάμεσα στους φετινούς συμμετέχοντες από την πλευρά της εταιρείας, υπήρχαν και τρεις συμμετοχές από τη Schneider Electric Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, κ. Marc Pelletier. Ο κ. Marc Pelletier δήλωσε σχετικά “Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτή την πρωτοβουλία της εταιρείας και φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε εκπροσώπηση από την Ελλάδα ως γενέτειρα του συγκεκριμένου αθλήματος. Στόχος μας να αποδείξουμε πώς όλοι μαζί σε αυτή την κούρσα μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την ενέργειά μας.”
Χάρη στη Schneider Electric, οι διοργανωτές του Schneider Electric Paris Marathon είχαν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν νέες τεχνολογίες σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και να διοργανώσουν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]