ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Νέα οθόνη 7¨ και νέος πίνακας εισόδου URMET από ανοξείδωτο ατσάλι.

ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΙΝΑΚΑ URMET

Η ΚΑΡΣΟΝ Α.Ε. παρουσιάζει τα νέα μοντέλα πίνακα εισόδου και οθόνης της URMET στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης που διακρίνει τον ιταλικό οίκο θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων.

Το νέο μοντέλο ανοικτής ακρόασης θυροτηλεόρασης NEXO διαθέτει έγχρωμη οθόνη  TFT 7΄΄ υψηλής ποιότητας και επίτοιχης τοποθέτησης με  minimal σχεδιασμό (μόλις 2,1 cm από τον τοίχο), διακριτική παρουσία στον χώρο, ρύθμιση έντασης της ομιλίας και της κλήσης καθώς και χρήσης μικροδιακοπτών στα πλήκτρα ελέγχου της συσκευής.

 

Ο νέος πίνακας SINTHESI STEEL κατασκευασμένος από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι  διαθέτει έγχρωμη κάμερα υψηλής ανάλυσης με υπερευρυγώνιο φακό με γωνία κάλυψης 120ο και φωτισμό από λευκά LED.

Είναι δομούμενος (MODULAR ) και διαθέτει πλήθος στοιχειών (για έλεγχο πρόσβασης, για Α.Μ.Ε.Α, κουτιά επίτοιχης τοποθέτησης, σκέπαστρα  κ.τ.λ.) ώστε να προσαρμόζεται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε εγκατάστασης. Στα γενικά χαρακτηρίστηκα του οφείλουμε να αναφέρουμε την αντοχή σε κρούση IK09 και την στεγανότητα του IP45 τα οποία τον καθιστούν αντιβανδαλικό και κατάλληλο για χώρους με επιβαρυμένες συνθήκες καταπόνησης .

Σημαντικός παράγοντας είναι ο μεγάλος βαθμός συμβατότητας με τα υπάρχοντα και παλαιοτέρα συστήματα της εταιρίας, γιατί εκτός από την λειτουργική συμβατότητα διαθέτει και συμβατότητα τοποθέτησης, μιας και τοποθετείται στα ίδια κουτιά εντοιχισμού με τρέχοντα και  παλαιοτέρα μοντέλα της εταιρίας (SINTHESI, KOMBI, K-STEEL) και  μπορεί να τα αντικαταστήσει άμεσα και χωρίς μερεμέτια.

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

EUROLAMP: ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Νέα σχέδια σε φωτιστικά εσωτερικού χώρου προτείνει η γνωστή εταιρεία EUROLAMP. Μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας που γοητεύουν τον καταναλωτή....

DEVOLO ACCESS POINT ONE: ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ «ΠΟΡΤΕΣ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ INTERNET

Streaming 4K βίντεο, online gaming με φίλους και σερφάρισμα στο Internet: μια σταθερή, αστραπιαία σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία....

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ACTI9 IC40

Η Schneider Electric, εταιρεία που δραστηροποιείται στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη λύση EcoStruxure ready – τη νέα σειρά Acti9...

Κλείσιμο [X]