ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

LG ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΟ INFOCOM 2013

Προϊόντα της LG από τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες Ψηφιακής Σήμανσης (Digital Signage) τιμήθηκαν από διακεκριμένους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας

Αθήνα. Ειδικότερα, η τεχνολογία ψηφιακής σήμανσης της LG αξιολογήθηκε από τα περιοδικά Commercial Integrator, Rental & Staging System, AV Technology και Contractor News στο InfoComm 2013, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά tradeshows παγκοσμίως για οπτικοακουστικά προϊόντα, το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 12 – 14 Ιουνίου στην πόλη Orlando της Florida των ΗΠΑ.

Τα εξελιγμένα προϊόντα της LG που τιμήθηκαν στο InfoComm είναι το Ultra HD LED Monitor WS70MS-B 84 ιντσών, το Outdoor Monitor υψηλής φωτεινότητας WX50MF 47 ιντσών, το Video Wall WV70MS-B με το super λεπτό πλαίσιο οθόνης (bezel-to-bezel) 55 ιντσών και η all-in-one EzSign TV (LT560E) αντίστοιχα.

Για τρίτη χρονιά, τα αναγνωρισμένα βραβεία Commercial Integrator BEST Awards τίμησαν τα καλύτερα προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες για ολοκληρωμένες επιχειρήσεις. Η επιλογή των νικητών των βραβείων BEST έγινε από ένα πάνελ εμπειρογνώμων της βιομηχανίας, εγκαταστάτες συστημάτων και συντακτών του περιοδικού Commercial Integrator. Το εντυπωσιακό Ultra HD Monitor 84 ιντσών της LG έλαβε το Best Award στην κατηγορία TVs/Monitors, παρέχοντας άριστης ποιότητας ευκρίνεια εικόνας με την τεχνολογία Ultra HD, η οποία τετραπλασιάζει την ανάλυση Full HD στα 8 εκατ. pixels.

Προϊόντα της LG από τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες Ψηφιακής Σήμανσης (Digital Signage) τιμήθηκαν στο Infocomm 2013

Επιπλέον, τα βραβεία Rental & Staging Systems, τα οποία αποτελούν τις πιο υψηλές διακρίσεις για την αγορά των επαγγελματικών και οπτικοακουστικών προϊόντων, ανέδειξαν τις πιο καινοτόμες λύσεις. Το Outdoor Monitor WΧ50MF 47 ιντσών της LG νίκησε στην κατηγορία «Best Flat Panel Display». Με την τεχνολογία In-Plane Switching (IPS) της LG, η αντοχή της στις μεγάλες θερμοκρασίες φτάνει μέχρι και τους 110ºC. Ακόμα, το 47WΧ50MF, χάρη στην τεχνολογία Shine Out™, είναι σχεδιασμένο αφενός να απορροφά, αφετέρου να εκμεταλλεύεται με ιδανικό τρόπο την ηλιακή ακτινοβολία, έτσι ώστε να προσφέρει αψεγάδιαστη εικόνα με ολοζώντανα χρώματα, αποτελώντας την κατάλληλη λύση για την προβολή μηνυμάτων σε εξωτερικούς χώρους. 

Με τα βραβεία AV Technology Best, αναγνωρίζονται τα εξαιρετικά προϊόντα που αποτελούν λύσεις προηγμένης τεχνολογίας στον οπτικοακουστικό τομέα. Οι συντάκτες των εκδόσεων επέλεξαν τους νικητές, ανακοινώνοντας το WV70MS-B της LG ως το Καλύτερο Νέο Video Wall, καθώς αποτελεί κορυφαία λύση στον τομέα των επαγγελματικών οπτικοακουστικών προϊόντων, με τεχνολογία IPS και με πολύ λεπτό πλαίσιο οθόνης (bezel-to-bezel).

Επί δύο χρόνια, η EzSign TV της LG κέρδιζε βραβεία στην κατηγορία Digital Signage hardware στα InfoComm και συνεχίζει την υπεροχή της και αυτή τη χρονιά, με το βραβείο του Πιο Καινοτόμου Προϊόντος στην Ψηφιακή Σήμανση από το περιοδικό System Contractor News. Η LG EzSign TV προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προβάλλουν προσωποποιημένο περιεχόμενο στους καταναλωτές, το οποίο μπορεί να προβάλλεται ταυτόχρονα με ζωντανές μεταδόσεις ή άλλες εξωτερικές πηγές μέσων. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο, χάρη στο εύχρηστο και δωρεάν λογισμικό που παρέχεται από την LG, μαζί με 55 προεγκαταστημένα templates.

Τα επαγγελματικά LED Monitors της LG έχουν αναγνωριστεί με την πιστοποίηση ENERGY STAR® και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η LIGHT + BUILDING ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝIΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΤΟ 2022

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοιού, και των περιορισμών σε εκδηλώσεις και ταξίδια που επέφερε, ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης από κοινού με τους ...

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε. ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Η C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε., ηγέτιδα στα Συστήματα Αυτοματισμού σε Ναυτιλία και Βιομηχανία από το 1978, έχει σήμερα το δικό της δισέλιδο αφιέρωμα στον κατάλογο. Η C&A καλύπτει για την Ελληνική Αμυντ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΣΔΟΥΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την Γ. Γραμματέα Ενέργειας Α. Σδούκου, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκε η προοπτική συνεργειών μεταξύ της Περιφέρειας Ατ...

Κλείσιμο [X]