ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ ΑΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Η εταιρία ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ ΑΕ με τον διακριτικό τίτλο batterypack.gr δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τόσο στις καταναλωτικές όσο και στις ειδικές μπαταρίες. Απευθύνεται σε επαγγελματίες ηλεκτρονικούς, καταστήματα και επιχειρήσεις μικροηλεκτρονικών συσκευών με δραστηριότητα την πώληση και επισκευή κάθε ηλεκτρονικής συσκευής και ιδιαίτερα κάθε συσκευή υψηλής τεχνολογίας.

Οι ομάδες μπαταριών που η batterypack διαθέτει στην αγορά είναι οι αλκαλικές και ενισχυμένες γενικών χρήσεων, επαναφορτιζόμενες NI-MH γενικών χρήσεων, τηλεχειριστηρίων, ρολογιών χειρός, ακουστικών βαρηκοΐας, ψηφιακής κάμερας, βιντεοκάμερας και φωτογραφικών μηχανών, ασυρμάτων τηλεφώνων, μολύβδου για U.P.S. και συναγερμούς. Προσφέρει επίσης μπαταρίες για ηλεκτρικά φορητά εργαλεία (δραπανοκατσάβιδα κλπ), Laptop, σκουπάκια, VHF – PDA- Game Players, μοντελισμού, ειδικές λιθίου-μαγγανίου (Li-MnO2), λιθίου θειονυλ (Li-SOCI2), ιόντων λιθίου (Li-ION), Li-Po σε κυλινδρικά, κομβιόσχημα και πρισματικά σχήματα, ειδικές Ni-Cd, Ni-MH, Li-ION σε κυλινδρικά, κομβιόσχημα και πρισματικά σχήματα για τη δημιουργία BatteryPack.

Η Χρ. Δήσιος ΑΕ διαθέτει επίσης φορτιστές, τροφοδοτικά και φακούς. Τέλος η εταιρεία έχει τη δυνατότητα αντικατάστασης υπαρχόντων στοιχείων με νέα  στοιχεία Ιαπωνικής ή άλλης προέλευσης σε κάθε Battery pack.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΔΜΗΕ: ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΚΙΑΘΟΥ

Στο στάδιο της υλοποίησης προχωρά η διασύνδεση της Σκιάθου με το Σύστημα Υψηλής Τάσης, μετά την υπογραφή της σύμβασης των καλωδιακών τμημάτων από τις διοικήσεις του ΑΔΜΗΕ και της ανάδοχης εταιρείας «Ε...

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ KLR-20 ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

To KLR-20, LED φωτιστικό σήμανσης, μαζί με μία παραλλαγή (με εξάρτημα οροφής) απέκτησε την Ευρωπαϊκή κατοχύρωση από τον ΟΒΙ, γεγονός που του δίνει πλήρη προστασία ως «νέο προϊόν με ατομικό χαρακτήρα»...

Η SIEMENS ΤΙΜΑ 23 ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ 1.450 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Η Siemens τίμησε 23 ιδιαίτερα επινοητικούς ερευνητές βραβεύοντάς τους ως «Εφευρέτες της Χρονιάς 2019»....

Κλείσιμο [X]