ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ν. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Α.Ε. DIMMER ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ

Το νέο dimmer TOUCH της TEM είναι ένα πρωτοποριακό προιόν για τη ρύθμιση της έντασης φωτισμού σε λαμπτήρες LED και CFL, καθώς και σε κοινούς λαμπτήρες.

Το νέο dimmer TOUCH είναι κατασκευασμένο με την τεχνολογία των μικροεπεξεργαστών και ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με τους λαμπτήρες που υπάρχουν στην εγκατάσταση.

Διαθέτει εντελώς αθόρυβη λειτουργία αφής καθώς και ρυθμιζόμενο διακριτικό φωτισμό LED σε 8 χρωματισμούς.

Προσφέρει ακόμα τη δυνατότητα ρύθμισης φωτισμού απο πολλαπλά σημεία, γεγονός που επιτρέπει εξαιρετική ευελίξία εγκατάστασης και χρηστικότητας.

Τo νέο dimmer TOUCH αποτελεί μέρος της σειράς διακοπτών TEM MODUL προσφέροντας έτσι ένα μεγάλο εύρος συνδυασμών και επιλογών.

Ακόμα και για λαμπτήρες που δεν ρυθμίζονται, όπως οι κλασικοί λαμπτήρες και λαμπτήρες αλογόνου έως 300W, λαμπτήρες LED, λαμπτήρες CFL, λαμπτήρες που τροφοδοτούνται από μαγνητικό μετασχηματιστή (40-300VA/300W) και λαμπτήρες που τροφοδοτούνται από ηλεκτρονικό μετασχηματιστή (0-300VA/300W).

 

 

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

EUROLAMP: ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Νέα σχέδια σε φωτιστικά εσωτερικού χώρου προτείνει η γνωστή εταιρεία EUROLAMP. Μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας που γοητεύουν τον καταναλωτή....

DEVOLO ACCESS POINT ONE: ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ «ΠΟΡΤΕΣ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ INTERNET

Streaming 4K βίντεο, online gaming με φίλους και σερφάρισμα στο Internet: μια σταθερή, αστραπιαία σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία....

SCHNEIDER ELECTRIC: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ACTI9 IC40

Η Schneider Electric, εταιρεία που δραστηροποιείται στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη λύση EcoStruxure ready – τη νέα σειρά Acti9...

Κλείσιμο [X]