ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Ο Συνεταιρισμός Ηλεκτρολόγων Χανίων παρουσίασε, για μια ακόμη χρονιά, θετικά αποτελέσματα

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Χανίων (Σ.Ε.ΗΛ.Χ.) στις 26 Ιουνίου. Η συνέλευση είχε χαρακτήρα απολογιστικό όχι μόνο για τη χρήση του 2012, αλλά γενικότερα για την πορεία της επιχείρησης τα τελευταία τρία χρόνια υπό τη διοίκηση του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Ιωάννης Μαργαρώνης (Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων), Αντώνιος Γιαννακάκης (Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων νομού Χανίων) και  Γεώργιος Παπουτσάκης (Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών νομού Χανίων).

Κατά το χαιρετισμό τους, οι εκπρόσωποι των εν λόγω φορέων εστίασαν αφενός στην αναγκαιότητα εγρήγορσης για τις εξελίξεις στην αγορά, καθώς και στην ανάγκη αξιοποίησης των όποιων ευκαιριών εμφανίζονται, και αφετέρου στην κρισιμότητα της ύπαρξης μιας δυναμικής συνεταιριστικής επιχείρησης για τη διεκδίκηση ενός ολοένα σημαντικότερου ρόλου στον ηλεκτρολογικό χώρο.

Στην παρουσίασή του ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Ιωάννης Μπροκαλάκης  επεσήμανε ότι διανύουμε μια περίοδο με εξαιρετικά δυσχερή χαρακτηριστικά για το σύνολο των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Τα μηνύματα που λαμβάνονται από όλη την Ελλάδα είναι εξαιρετικά ανησυχητικά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αγορά και το ποιες προοπτικές διαμορφώνονται για το μέλλον. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους, η παρουσίαση, για μια ακόμη χρονιά, θετικών αποτελεσμάτων από το Συνεταιρισμό Ηλεκτρολόγων Χανίων έχει διπλή αξία και δημιουργεί προσδοκίες για μια καλύτερη πορεία στο εγγύς μέλλον. Ήδη, με βάση τα δεδομένα του πρώτου εξαμήνου του 2013, επιβεβαιώνεται ότι η διασφάλιση της σταθερότητας μέσω μιας αποτελεσματικής οργανωτικής δομής βοηθάει στην αύξηση του κύκλου εργασιών και τη διεύρυνση του μεριδίου αγοράς.

Στο πλαίσιο της ανάλυσης των αποτελεσμάτων του 2012 από τον κ.Μπροκαλάκη, ιδιαίτερη αναφορά έγινε τόσο στη δραστική μείωση των χρηματοοικονομικών υποχρεώσεων του Συνεταιρισμού και τη στήριξή του στα ίδια κεφάλαια της επιχείρησης, όσο και στην ενδυνάμωση της παρουσίας του Συνεταιρισμού στα σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στην περιοχή εξαιτίας της αποτελεσματικότερης λειτουργίας του τμήματος πωλήσεων.

Με την προοπτική της εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τέθηκαν βασικές κατευθύνσεις και στόχοι που σχετίζονται κυρίως με την αναγκαιότητα περαιτέρω συσπείρωσης των μελών του Συνεταιρισμού, τη δημιουργία μιας επιχειρησιακής λειτουργίας προσανατολισμένης σε πρακτικές συνεχούς βελτίωσης και τη σύσφιξη των σχέσεων με το Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων και συναφείς επαγγελματικούς φορείς όπως την Ε.Ε.Τ.Ε.Μ., το Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων, το Τ.Ε.Ε. κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των Συνεταίρων ήταν και αυτή τη χρονιά καταλυτική, καθώς παρουσιάστηκαν απόψεις και προσεγγίσεις, οι οποίες υποβοηθούν στη δημιουργία σχεδίων δράσης που βελτιώνουν την αποδοτικότητα της επιχείρησης.

 

 

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΣΑΕΗΠ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ «Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ

Μετά τις αρχαιρεσίες του ΣAEHΠ Αμαλιάδας «Ο Δημόκριτος» που πραγματοποιήθηκαν την 22 Ιουλίου 2020, εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα...

Σ.Ε.Η.Ν.Α "Ο ΘΑΛΗΣ" ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 27/07/2020 συνάντηση του Δ.Σ. του Σ.E.H.N.A «Ο ΘΑΛΗΣ» με τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας κ.Λάμπρο Δημητρογιάννη...

Κλείσιμο [X]